Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Craioveanu Emil

Administrator
Craioveanu Emil
Craioveanu Emil
Adresa: Str. Valea Jiului, nr. 32, Mizil, Ploiesti – România
Tel: +40745137081
e-mail: craioveanu_emil@yahoo.com

''PEISAJ''tempera pe hartie 16-57cm 2012

PEISAJ, tempera-pe-hartie-16x57cm.

Prezentare Demers Artistic

Nascut in localitatea Mizil (13.12.1954), judetul Prahova, Romania. A absolvit Liceul de Arte plastice ”N.Tonitza”(1973). Absolvent al Academiei de Arte „Luceafarul”(2005), sectia pictura, clasa profesor Teodor Moraru. Licentiat Universitatea Nationala de Arte ”Nicolaie Grigorescu”(2005). A expus lucrari de pictura pe lemn(teme istorice si religioase) in cadrul magazinelor Fondului Plastic si U.C.E.C.O.M. Din 1998 a participat la expoziti de grup nationale si a avut expozitii personale in Ploiesti (1998-2006-2007-2012) si Bucuresti(2009). In lucrarile de pictura si grafica foloseste elemente plastic e si tematice influentat de activitatea din domeniul picturii pe lemn.

website link: http://www.pictura.felicitari-virtuale.ro/

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.