Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 25, 2017

Scroll to top

Top

Culori distincte

Administrator

Sâmbătă, 31 ianuarie 2015, la orele 17.00, are loc vernisajul expoziției CULORI DISTINCTE la clubul Rios (fost Inbox) pe str. Lascăr Catargiu nr. 6.

Pictorițele Cătălina Drăgulin și Karla Zercicov expun lucrări din serii distincte – Cătălina Drăgulin din seria SPIRITUL ETERN, iar Karla Zercicov din seriile SUNETELE AMOEBEI și ACOPERIȘURI ȘI NORI.

 

Cătălina Drăgulin se joacă în culori intense cu texturi suprapuse, închipuind peisaje galactice, păduri simbolice, meandre transcedentale ce converg în sensul descoperirii interiorității și transformării exteriorității într-o oglindă a suflului creator.

 

Karla Zercicov concepe plaje largi prinse în uleiul realității, atrage atenția la scindarea dintre expresie și conținut, lucreaza cu tușe ferm conduse pentru a susține concretul surprinzător.

 

În deschidere vorbește scriitorul Mihai Antonescu.

 

Cele doua pictorițe vă invită să împărtășiti cu ele câteva ore de culoare, idei și concepte.

 

Vă așteptăm!!!

Catalina Dragulin Karla Zercicov

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.