Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 20, 2017

Scroll to top

Top

Damianovskaia Andrada (Pecican)

Damianovskaia Andrada (Pecican)
Administrator
Damianovskaia Andrada (Pecican)
Adresa: Arad – România
Tel:

„Alexandru”, 20/21 cm, fotografie argentica, pigmenti, 2016

Prezentare Demers Artistic
Andrada Damianovskaia, născută în 1986 la Arad, trăiește și lucrează în orașul natal. Este licenţiată în design grafic la Facultatea de Arte Plastice, Universitatea de Vest, Timișoara (2008). Este membru titular al UAP România, Filiala Arad, secția Multimedia și este membră cofondatoare a grupului KOPAL. A participat la proiecte expoziționale de grup în Arad, Bucureşti, Câmpina, Cluj-Napoca, Sibiu, Timişoara (RO), Budapesta (HU), Izmir (TR), Praga (CZ).
Expoziţii personale: Descântec (2008, Cluj-Napoca, RO), Jertfă (2009, Timișoara și 2010, Cluj-Napoca, RO), Visul lui Iacob (2013, Timișoara, RO), îngeri.pietre.ape (2014, Arad și 2016, Timișoara, RO).

website link: www.damianovskaia.jimdo.comwww.facebook.com/damianovskaia

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate)

Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.