Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iulie 21, 2017

Scroll to top

Top

De la sacrificiu la speranță

De la sacrificiu la speranță
Administrator
Proiectul artistic „DE LA SACRIFICIU LA SPERANȚĂ” al artistului Mihai Țopescu propune pentru expoziția de la galeria Pygmalion din Timișoara un ciclu de 13 sculpturi, doua instalații și trei filme video. Sunt lucrări din ciclul Sacrifice, Sacriface, Sacrifaire și Speranța, unele fiind expuse la Bienale de artă și în expoziții naționale și internaționale.

Criticul de artă Cătălin Davidescu, spune despre această expoziție: „Mihai Țopescu ne propune un sfârșit de drum care în mod firesc, nu poate fi încheiat decat în SPERANȚĂ.”

Lucrările lui Mihai Țopescu pot fi găsite în colecții private, muzee de artă din Dusseldorf și Coburg Germania; muzeul de artă din Albenga, Italia; muzeul de artă Ebeltoft Danemarca; Parlamentul European, Bruxelles; muzeul de artă din Craiova, Târgu-Jiu și Novi Bor, Cehia.

Expoziția va fi deschisă în perioada 25 februarie – 6 martie 2016 la Galeria Pygmalion – Casa Artelor, str. Augustin Pacha nr. 8, Timișoara

Vă așteptăm la vernisaj, în data de 25 februarie 2016, ora 18.00

MIHAI  TOPESCU_TIMISOARA

 

Anunț

Anunț important

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.


ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

ATENȚIE, TERMENUL DE DEPUNERE A DOSARELOR PENTRU FILIALELE DIN BUCUREȘTI SE PRELUNGEȘTE PÂNĂ LA DATA DE 21 IULIE INCLUSIV!

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4. Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00. ATENȚIE!!! Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP. În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015. http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/ http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/

Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză