Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 24, 2017

Scroll to top

Top

De la sacrificiu la speranță

De la sacrificiu la speranță
Administrator
Proiectul artistic „DE LA SACRIFICIU LA SPERANȚĂ” al artistului Mihai Țopescu propune pentru expoziția de la galeria Pygmalion din Timișoara un ciclu de 13 sculpturi, doua instalații și trei filme video. Sunt lucrări din ciclul Sacrifice, Sacriface, Sacrifaire și Speranța, unele fiind expuse la Bienale de artă și în expoziții naționale și internaționale.

Criticul de artă Cătălin Davidescu, spune despre această expoziție: „Mihai Țopescu ne propune un sfârșit de drum care în mod firesc, nu poate fi încheiat decat în SPERANȚĂ.”

Lucrările lui Mihai Țopescu pot fi găsite în colecții private, muzee de artă din Dusseldorf și Coburg Germania; muzeul de artă din Albenga, Italia; muzeul de artă Ebeltoft Danemarca; Parlamentul European, Bruxelles; muzeul de artă din Craiova, Târgu-Jiu și Novi Bor, Cehia.

Expoziția va fi deschisă în perioada 25 februarie – 6 martie 2016 la Galeria Pygmalion – Casa Artelor, str. Augustin Pacha nr. 8, Timișoara

Vă așteptăm la vernisaj, în data de 25 februarie 2016, ora 18.00

MIHAI  TOPESCU_TIMISOARA

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.