Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

Desemne Filocalice @ Galeria Căminul Artei

Desemne Filocalice @ Galeria Căminul Artei
Administrator
Expozitia „Desemne Filocalice” cuprinde lucrari ale studentilor din anul 3,departament grafica, grupa lector univ. dr. Ovidiu Croitoru, realizate in cadrul practicii de vara 2017, ce a avut loc in Campulung Moldovenesc.
Conceptul lucrarilor face referire atat la lumea terestra cat si la cea spirituala.

Vernisajul expozitiei va avea loc in data de 1 februarie 2018, ora 19:00, la Galeria Căminul Artei – Etaj, Strada Biserica Enei nr. 16, sector 3, București
Va asteptam!

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.