Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

Desenul post Brâncuşi ediţia a II-a @ Târgu Jiu

Desenul post Brâncuşi ediţia a II-a @ Târgu Jiu
Administrator
INVITAȚIE/REGULAMENT
EXPOZIȚIE NAȚIONALĂ „DESENUL POST BRÂNCUȘI”, Ediția a II a, 2017

Stimați colegi,
În data de 15 Martie 2017, ora 17.00, în cadrul programului cultural național „Colocviile Brâncuși”, Filiala Tg Jiu a UAP din România va organiza expoziția Națională de desen cu tema ”Desenul post Brâncuși”, ediția a II-a. ”Desenul post Brâncuși” este o manifestare expozițională de grup a membrilor UAP din România, realizată cu ocazia comemorării a 60 de ani la trecerea în eternitate a sculptorului Constantin Brâncuși. Expoziția va fi realizată în parteneriat cu Primăria Municipiului Târgu Jiu, Centrul de Cercetare Documentare și Promovare ,,Constantin Brâncuşi”, Institutul Cultural Român și Uniunea Artiștilor Plastici din România.

Tehnica desenului și maniera stilistică este la latitudinea fiecărui artist care decide să participe la această expoziție. Fiecare artist selectat va aduce/trimite o singură lucrare, cu dimensiunea maximă de 100/100 și minimă de 40/40, pregătită corespunzător de expunere pe simeză .
Lucrările trimise în primă fază în format electronic vor fi jurizate, pentru ca acest eveniment sa își păstreze ținuta primei ediții. Artiștii selectați de comisia de jurizare vor fi cuprinși în expoziție și în catalog .

FAZA 1:
Trimiterea lucrărilor în format electronic.
Participanții vor trimite o singură lucrare fotografiată, format electronic JPG, rezoluție 200 dpi, pe adresa de e mail uaptgjiu@yahoo.ro în perioada 15-23 Februarie, 2017.

Fotografia lucrării va fi însoțită de datele de identificare scrise cu Times New Roman 12, litere de rând, în format Word : nume artist, titlul lucrării, dimensiunea, tehnica , anul execuției.
Date contact artist : adresa de E mail, site.
Filiala UAP din România din care face parte artistul
FAZA2:
Jurizarea lucrărilor trimise pentru expoziția Națională ”Desenul post Brâncuși”
24-25 Februarie, 2017. Comisia de jurizare a lucrărilor este stabilită de Filiala Tg Jiu a UAP din România, Centrul de Cercetare Documentare și Promovare ,,Constantin Brâncuşi” și ICR.
FAZA 3:
Comunicarea rezultatelor se va face în format electronic de pe adresa de E mail uaptgjiu@yahoo.ro pe adresele de E mail ale artiștilor participanți. 27-28, Februarie, 2017.

FAZA4:
Predarea lucrarilor : în data de 6 și 9 MARTIE 2017, la Sediul Filialei Târgu Jiu a UAP din România, respectiv – Galeriile Municipale de Artă din Târgu Jiu din Strada Traian nr 27 parter.
Lucrările livrate prin curier vor fi primite numai la această adresă !
Program orar Galeriile Municipale de Artă din Tg Jiu
Luni – Joi 08.00.-16.00.
Vineri-8.00-14.00
Sâmbătă și Duminică liber
Referent Galeriile Municipale de Artă din Tg Jiu
Lili Drăghescu Tel. 0749 410 463
Persoana care va primi coletele lucrărilor admise în expoziție
Alte precizari:
• Organizatorii au dreptul de a folosi imagini după lucrările expuse, fără plată către autor, cu scopul promovării expoziției, în materialele publicitare ale expoziției în scop de informare, marketing si educațional.
• Se va edita un catalog și un CD care va fi primit de fiecare artist participant în expoziția Națională ” Desenul post Brâncuși”.
• Costul trimiterii și returnării lucrărilor va fi suportat de către fiecare participant.
• De preferat este să se trimită lucrările prin Fan Courier, firmă de curierat cu care Filiala Tg Jiu a UAP are un contract de colaborare, compania percepând costuri mai mici la returnarea lucrărilor.
• Artiștii care doresc să-și trimită lucrările prin Curier rapid trebuie să-și ambaleze corespunzător lucrările, pentru a nu fi deteriorate la transport, și pentru a putea fi reambalate și returnate la sfârșitul expoziției. Organizatorii nu-și asumă responsabilitatea pentru deteriorarea lucrărilor trimise prin curier/poșta, dacă aceste daune sunt constatate la primire.
• Pe întreaga durată a expoziției, participanții nu își pot retrage lucrările.
• Lucrările trimise trebuie să aibă elemente de prindere pentru expunerea pe simeze și trecute datele de identificare pe spatele lucrării: nume artist, titlul lucrării, dimensiunea, tehnica , anul execuției.
• Comisia de jurizare a lucrărilor își păstrează dreptul de a respinge lucrările ce sunt neglijent prezentate.
Contact: E.mail uaptgjiu@yahoo.ro

Director / Curator proiect expozițional
Vasile Fuiorea, Președinte Filiala Tg Jiu a UAP din România
Telefon 0723 258 266

Echipa curatorială
Mihai Țopescu
Pavel Șușară
Florin Gheorghiu
Răzvan Constantin Caratănase

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.