Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 17, 2018

Scroll to top

Top

No Comments

Dialog Metal & Textil @ Orizont

Dialog Metal & Textil @ Orizont
Administrator
Filiala Arte Decorative vă invită să participaţi la vernisajul expoziţiei de grup

 

D I A L O G

care va avea loc la Galeria Orizont,

luni, 15 ianuarie 2018, orele 18.00.

În speranța că anul care abia a început va fi sub semnul dialogului și nu al impunerii, vă propunem o expoziție care cuprinde lucrări de metal și instalații textile semnate de Aurel Vlad, Mihai Rusen, Marius Stroe, Misha Diaconu, Alexandra Rusu, Claudia Mușat, Dorina Horătău, Georgina Andreescu și Viorica Slădescu.

Expoziția face parte din proiectul Dialog, început anul trecut și gândit ca un act de comunicare complementar între două zone ale artelor vizuale (metal și arte textile), care are ca scop readucerea în prim plan a valorilor culturale din domeniul artelor decorative, ca expresii artistice ofertante și pentru alte domenii, cum ar fi sculptura. În cazul acestei expoziții, lucrările sculptorilor Aurel Vlad și Mihai Rusen au ca mod de execuție tehnica prelucrării metalului. Evenimentul urmărește schimbul de idei sau reflecții personale concentrate, renunțarea la stereotipuri și difuzarea unor reflecții către public. Dialogul real presupune o deschidere spre  modificarea convingerilor  profund admise. Georgiana Cozma

Expoziţia este deschisă în perioada 15 ianuarie – 8 februarie 2018, cu accesul gratuit al publicului, de luni până vineri, în intervalul 11.00 – 19.00.

Curator: Georgiana Cozma

Coordonatori: Claudia Mușat, Marian Gheorghe

Mulțumim voluntarilor pentru implicarea în proiect: Marijana Bițulescu, Cosmina Maria Anghel, Dan Alexandru Roșeanu

Grafica: Relu Bițulescu

Submit a Comment

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.