Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 29, 2017

Scroll to top

Top

Diana Tudose & Irinel Anghel @ Materia Repositorium

Diana Tudose & Irinel Anghel @ Materia Repositorium
Administrator

Materia Repositorium împreună cu The Room by seabam.com deschid suita evenimetelor ArtSeries, vineri 17 Februarie începând cu ora 19:30 la Materia Repositorium, Str. Logofatul Tăutu 68A, în cel mai nou spaţiu contemporan din Bucureşti.

Te invităm vineri să descoperi „ArtSeries #1: Shades of Black”, cel mai recent proiect propus de artiştii Irinel Anghel şi Diana Tudose. O experienţă performativă privată unde între realitate și iluzie regăsim subiectul artistic, așa cum la mii de kilometri lumea e la un pas de război, tu la mii de kilometri dormi adânc în a ta realitate.

Artiști: Irinel Anghel, Diana Tudose, Reka Csapo Dup, Luiza Mitu, Teo Varzaru, Alina Tofan, Ana Ghinea, Alexandra Dascălu.

Pentru informaţii şi programări te rugăm să ne contactezi la theroom@seabam.com sau +40741007000.

Parteneri: ABSOLUT ELYX, Winery Lacerta

Materia Repositorium: un spatiu industrial reconvertit cu trei articulatii: flahship store MATERIA, concept store de interior cu cele mai cool branduri independente ale momentului si galerie de arta si design.

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.