Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 19, 2017

Scroll to top

Top

Diana Tudose & Irinel Anghel @ Materia Repositorium

Diana Tudose & Irinel Anghel @ Materia Repositorium
Administrator

Materia Repositorium împreună cu The Room by seabam.com deschid suita evenimetelor ArtSeries, vineri 17 Februarie începând cu ora 19:30 la Materia Repositorium, Str. Logofatul Tăutu 68A, în cel mai nou spaţiu contemporan din Bucureşti.

Te invităm vineri să descoperi „ArtSeries #1: Shades of Black”, cel mai recent proiect propus de artiştii Irinel Anghel şi Diana Tudose. O experienţă performativă privată unde între realitate și iluzie regăsim subiectul artistic, așa cum la mii de kilometri lumea e la un pas de război, tu la mii de kilometri dormi adânc în a ta realitate.

Artiști: Irinel Anghel, Diana Tudose, Reka Csapo Dup, Luiza Mitu, Teo Varzaru, Alina Tofan, Ana Ghinea, Alexandra Dascălu.

Pentru informaţii şi programări te rugăm să ne contactezi la theroom@seabam.com sau +40741007000.

Parteneri: ABSOLUT ELYX, Winery Lacerta

Materia Repositorium: un spatiu industrial reconvertit cu trei articulatii: flahship store MATERIA, concept store de interior cu cele mai cool branduri independente ale momentului si galerie de arta si design.

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.