Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2017

Scroll to top

Top

No Comments

Diana Tudose & Irinel Anghel @ Materia Repositorium

Diana Tudose & Irinel Anghel @ Materia Repositorium
Administrator

Materia Repositorium împreună cu The Room by seabam.com deschid suita evenimetelor ArtSeries, vineri 17 Februarie începând cu ora 19:30 la Materia Repositorium, Str. Logofatul Tăutu 68A, în cel mai nou spaţiu contemporan din Bucureşti.

Te invităm vineri să descoperi „ArtSeries #1: Shades of Black”, cel mai recent proiect propus de artiştii Irinel Anghel şi Diana Tudose. O experienţă performativă privată unde între realitate și iluzie regăsim subiectul artistic, așa cum la mii de kilometri lumea e la un pas de război, tu la mii de kilometri dormi adânc în a ta realitate.

Artiști: Irinel Anghel, Diana Tudose, Reka Csapo Dup, Luiza Mitu, Teo Varzaru, Alina Tofan, Ana Ghinea, Alexandra Dascălu.

Pentru informaţii şi programări te rugăm să ne contactezi la theroom@seabam.com sau +40741007000.

Parteneri: ABSOLUT ELYX, Winery Lacerta

Materia Repositorium: un spatiu industrial reconvertit cu trei articulatii: flahship store MATERIA, concept store de interior cu cele mai cool branduri independente ale momentului si galerie de arta si design.

Submit a Comment

Termenul de depunere a dosarelor de primire în UAP s-a prelungit!!!

Vă reamintim că vă puteți depune dosarele pentru primirea în UAP din România!!!

Termenul de depunere a dosarelor pentru primire  membrii stagiari în UAP  se prelungește până la data de 15 MARTIE 2017 pentru filialele din București  și pentru filialele teritoriale!!!

Pentru filialele de creație din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, luni – joi, între orele 10.00-15.00, vineri, între orele 10.00 – 13.00 până la data de 15 martie 2017.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform Regulamentului de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, până la data de 15 martie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Documentele necesare înscrierii sunt specificate în Cererea de primire, după cum urmează:

–          fişa personală

–          2 recomandări

–          copie după diploma de absolvire

–          chitanţa pentru plata taxei de 30 Euro, la cursul zilei în care se face plata,

–          2 fotografii tip C.I.

–          copie C.I

–          portofoliu de fotografii ale lucrărilor

-           pentru filiala Critică, portofoliul va include dovada activităţii publicistice: a) C.V cu detalierea studiilor de specialitate: istoria şi teoria artei, module de arte vizuale, estetică, masterate în arte vizuale etc.; b) minim zece articole publicate (eseuri, cronici ) dedicate artei contemporane (mai ales româneşti, aşadar după 1945)

Cererea de primire în UAP și fișă personală pot fi descărcate de aici.