Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

Dobre Vasile

Administrator
Dobre Vasile
Dobre Vasile
Adresa: Str. Pop de Băseşti, nr. 32, sector 2, Bucureşti – România
Tel: +40212.523.549, +40733.545.437
e-mail: vasiledbr@yahoo.com
web:

Poartă_de_altar_the_gate_of_the_shrine_iută_bc_haute_lise_220x130cm.

„Poartă_de_altar_the_gate_of_the_shrine”_iută_bc_haute_lise_220x130cm.

Prezentare Demers Artistic
Vasile DOBRE se află la apogeul maturităţii creatoare, iar plenitudinea care îi caracterizează demersul artistic se materializează în lucrări de un mare rafinament şi de un incontestabil echilibru imagistic. Tapiseriile sale au o forţă expresivă bine temperată, dedusă din menirea lor primordială: aceea de a umaniza şi de a ,,încălzi”spaţiile interioare, fie că e vorba de un microunivers domestic sau de un ambient cu valenţe publice. Poetice cât să nu devină liricoide, geometrice cât să nu ,,înţepe” aerul dimprjur, decorative cât să nu îmbie la contemplare goală de conţinut, aceste bijuterii ţesute în fir de lână au o prestanţă cu totl aparte, putând împrumuta câte ceva din personalitatea lor ( a se citi a artistului ) aproape oricărui mediu în care ar fi amplasate Este realmente o încântare să le priveşti şi să ţi le imaginezi în spaţiul tău personal.

Corneliu OSTAHIE

website link

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.