Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iulie 21, 2017

Scroll to top

Top

Dobriban Emil

Dobriban Emil
Administrator
Dobriban Emil
Adresa: Str. Albac no. 19/43, Cluj Napoca – România
Tel: +4074 8070 368

Alergători de cursă lungă

Prezentare Demers Artistic

Un tablou de Emil Dobriban nu este doar un ansamblu de forme şi culori. Este unitar şi totuşi o pictură „în acţiune”, cu deformări, dislocări, frământări, distorsiuni pentru a transpune nu un anumit real ci adevăruri simţite intens, acut, într-o stare tensională, dramatică; adevărurile vremurilor noastre.
Maria Zintz, Oradea, 1989.
Noua serie de compoziţii alb-negru, realizate în anul 2016, ca şi machetele unor proiecte de land-art ale ultimilor ani, reunite în expoziţia Mondo Cane la Muzeul de artă Cluj Napoca, surprind prin câteva elemente definitorii pentru artist, între care grafismul accentuat, simplificarea neoexpresionistă a desenului cu accentuate calităţi grafice şi caracterul subversiv moştenit de la practicile sale performative.
Dan Breaz, Cluj-Napoca, 2016

website link: web: http://emildobriban.simplesite.com

Anunț

Anunț important

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.


ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

ATENȚIE, TERMENUL DE DEPUNERE A DOSARELOR PENTRU FILIALELE DIN BUCUREȘTI SE PRELUNGEȘTE PÂNĂ LA DATA DE 21 IULIE INCLUSIV!

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4. Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00. ATENȚIE!!! Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP. În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015. http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/ http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/

Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză