Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

Ionescu Doina Reghiş

Administrator
http://uap.ro/wp-content/uploads/2014/06/IONESCU-REGHIS-DOINA
Adresa: Str. Carpați, Nr.12, Bl. F, Ap. 4Deva, Jud. Hunedoara, România
Tel 004 072447512
e-mail: ionescudoina51@yahoo.com

Măiastra

„Măiastra”

Pregătirea în domeniul picturii monumentale și-a pus amprenta asupra creației mele, astfel că multe din lucrările realizate de-a lungul timpului le-am gândit ca posibile proiecte de pictură parietală. Preocuparea constantă în demersul meu a fost construcția compozițională. În compozițiile pe diverse teme se resimte interesul constant pentru o ritmică a formelor și motivelor, a liniilor purtătoare de tensiune, dinamism, care se unduiesc, se întrepătrund și se răsucesc energic și expresiv, creând noi forme și structuri expresive. În elaborerea lucrărilor am recurs la multiple motive figurative și nonfigurative ce dau ansamblului un aspect decorativ. Mi-am propus un periplu într-un univers ideatic în care simbolurile cu o largă semnificație sunt integrate în imagini riguros selectate. Paleta cromatică ce se rezumă la o anumită transparență este întreținută de un bogat repertoriu de tonalități în care predomină griuri calde. Realul și imaginarul se interferează iar elementele prelucrate le redau într-o viziune proprie.

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.