Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 16, 2018

Scroll to top

Top

Dorel Topan

Dorel Topan
Administrator
Dorel Topan
Dorel Topan
Adresa: str. Dr. Ghe. Bilaşcu, nr 2 ap. 14, Baia Mare – România
Tel: +40
e-mail:
/span>

web: ,

Electrocoat
Electrocoat

Prezentare Demers Artistic

Pictez în maniera realismului contemporan, inspirat de tematica Pop Art folosind stilul apropiat de  Hiperrealism. Aranjez păpuşi sau obiecte de consum, evoc stari sentimentale personale. În timp ce evidenţiez ipocrizia relației omului contemporan cu obiecte consumerismului. Prin munca mea expun idolii societăţii contemporane şi recuzita acesteia evocând singurătatea şi criza de personalitate a individului societăţii contemporane.

website link: ,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.