Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

DORU CERNEA – (NE)LINIȘTEA LUMINII @ Galeria de artă DANA

DORU CERNEA – (NE)LINIȘTEA LUMINII @ Galeria de artă DANA
Administrator
 (Iași, str. Prof. Cujbă, nr. 17) invită publicul ieșean, luni 15 ianuarie 2018, orele 18.00 la deschiderea expoziției de pictură (NE)LINIȘTEA LUMINII semnată de către artistul plastic DORU CERNEA.
Prezintă artistul plastic Traian Mocanu și criticul de artă Maria Bilașevschi.
„Doru Cernea încearcă o sinteză între idee şi observaţie, între concepţie şi experienţă, el apelează la o irizare intuitiv globală a organicului, dar şi la legătura cu exemplul concret. Tablourile lui Doru Cernea aduc doi centri de interes constant: metamorfoze (ca plasticitate a organismelor, capacitatea lor de modificare şi, într-un sens mai larg, principiul metamorfozei ca lege dinamică a vieţii) şi arhetipul (care serveşte drept model de constituire). Doru Cernea este atent la jocul dialectic dintre problema naturii şi cea a picturii şi între categoriile de abstract (în înţelesul iniţial de a scoate, a dezlipi) şi de concret (unit într-un tot)”. Traian Mocanu
Expoziția va fi deschisă în perioada 15 ianuarie – 2 februarie 2018.

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.