Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

Dragnea Romeo Marian

Administrator
Dragnea Romeo Marian
Dragnea Romeo Marian
Adresa: Str. Libertății nr. 152, sat Cățelu, com. Glina, jud. Ilfov – România
Tel: +4
e-mail: clickromeo@gmail.com

Vacuole_Vacuolas_sticlă fuziune_fusing glass_45x45cm

„Vacuole”_sticlă fuziune_45x45cm

Prezentare Demers Artistic
Tehnica utilizată de Romeo Dragnea este cea de fuziune, rezultanta fiind sub formă de panouri transparente cu bogate accente cromatice. Lucrările sunt asemănătoare unor portrete grafice, în locul hârtiei și tușului fiind folosite sticla și pigmentul. Textura materialului ales face ca lumina să se concentreze în puncte, asemenea sclipirii pânzei de apă. Acestor panouri li se poate adăuga și o sursă suplimentară, jocul de nuanțe și transparențe fiind subliniat de energia și vibrația luminii. Sistemul în sine poate fi programat să folosească anumite culori. Pot fi reglate perioadele de timp în care lumina să se stabilizeze într-o anumită paletă cromatică sau să nu ilumineze deloc; un adevărat tablou interactiv, ce redă mai multe aspecte ale creației artistice multivalente. Remarcabilă dorința lui Romeo Dragnea de a combina arta cu tehnologia și metodele de relaxare.
Mariela Vanu

Vacuole_Vacuolas_sticlă fuziune_fusing glass_45x45cm

website link https://www.behance.net/RomeoDragnea

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.