Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 19, 2018

Scroll to top

Top

Dragnea Romeo Marian

Administrator
Dragnea Romeo Marian
Dragnea Romeo Marian
Adresa: Str. Libertății nr. 152, sat Cățelu, com. Glina, jud. Ilfov – România
Tel: +4
e-mail: clickromeo@gmail.com

Vacuole_Vacuolas_sticlă fuziune_fusing glass_45x45cm

„Vacuole”_sticlă fuziune_45x45cm

Prezentare Demers Artistic
Tehnica utilizată de Romeo Dragnea este cea de fuziune, rezultanta fiind sub formă de panouri transparente cu bogate accente cromatice. Lucrările sunt asemănătoare unor portrete grafice, în locul hârtiei și tușului fiind folosite sticla și pigmentul. Textura materialului ales face ca lumina să se concentreze în puncte, asemenea sclipirii pânzei de apă. Acestor panouri li se poate adăuga și o sursă suplimentară, jocul de nuanțe și transparențe fiind subliniat de energia și vibrația luminii. Sistemul în sine poate fi programat să folosească anumite culori. Pot fi reglate perioadele de timp în care lumina să se stabilizeze într-o anumită paletă cromatică sau să nu ilumineze deloc; un adevărat tablou interactiv, ce redă mai multe aspecte ale creației artistice multivalente. Remarcabilă dorința lui Romeo Dragnea de a combina arta cu tehnologia și metodele de relaxare.
Mariela Vanu

Vacuole_Vacuolas_sticlă fuziune_fusing glass_45x45cm

website link https://www.behance.net/RomeoDragnea

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.