Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2017

Scroll to top

Top

DRAGOBETE ART. RO – EDITIA A V-A @ IAŞI

DRAGOBETE ART. RO – EDITIA A V-A @ IAŞI
Administrator
INVITATIE | REGULAMENT
Expoziția colectivă de artă plastică
DRAGOBETE ART. RO – EDITIA A V-A
Va invitam sa participati la expozitia “Dragobete Art. Ro”, editia a V- a, eveniment organizat la Galeriile de arta “Cupola” si “N. Tonitza” – U. A. P. Filiala Iasi, in perioada 20 – 28 februarie 2017.
Evenimentul expozițional reuneste creații plastice realizate în ultimii 2 ani care ilustrează sarbatoarea dragostei la romani.
Conditii de participare:
Expozitia se adreseaza artiștilor plastici profesioniști – membrilor titulari și stagiari, colaboratorilor UAP si studentilor facultatilor de arta.
Fiecare artist participă cu o singură lucrare.
Lucrările de pictură, grafică și artă fotografică (prevazute cu agatatori) pot avea dimensiuni maxime 150 x 100 cm.
Lucrările de sculptură, sticlărie, instalație și ceramică vor fi însoțite de postamente corespunzătoare expunerii.
Lucrările vor avea etichete care contin informatii referitoare la numele autorului, datele de contact, titlul lucrarii, dimensiunea si tehnica de lucru.
In scopul realizarii albumelor si altor materiale este necesar sa trimiteti fotografia si datele lucrarii la adresele carmensirbu.13@gmail.com / raducriss41@yahoo.com
Taxa de participare este de 50 lei si se foloseste pentru realizarea albumelor, diplomelor, afiselor, panotarii, promovarii evenimentului materialelor si organizarii vernisajului.
Lucrarile se aduna la Galeria de arta “Th. Pallady” – U.A.P.R . Iasi in perioada 6 – 10 februarie 2017, zilnic intre orele 10.00 – 16.00.
Participantii din alte localitati vor trimite lucrarile prin firme de curierat la adresa: Uniunea Artistilor Plastici din Romania – Filiala Iasi, Galeriile de arta “Th. Pallady”, str. Strada Lapusneanu nr. 7- 9.

Alte precizări:
Pentru relatii suplimentare ne puteti contacta la tel. 0743350850 (prof. Carmen Sirbu) sau 0740168443 (Cristina Radu).
Va asteptam!
coordonatori eveniment: prof. Carmen Sirbu si profesor univ. dr. Constantin Tofan

Termenul de depunere a dosarelor de primire în UAP s-a prelungit!!!

Vă reamintim că vă puteți depune dosarele pentru primirea în UAP din România!!!

Termenul de depunere a dosarelor pentru primire  membrii stagiari în UAP  se prelungește până la data de 15 MARTIE 2017 pentru filialele din București  și pentru filialele teritoriale!!!

Pentru filialele de creație din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, luni – joi, între orele 10.00-15.00, vineri, între orele 10.00 – 13.00 până la data de 15 martie 2017.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform Regulamentului de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, până la data de 15 martie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Documentele necesare înscrierii sunt specificate în Cererea de primire, după cum urmează:

–          fişa personală

–          2 recomandări

–          copie după diploma de absolvire

–          chitanţa pentru plata taxei de 30 Euro, la cursul zilei în care se face plata,

–          2 fotografii tip C.I.

–          copie C.I

–          portofoliu de fotografii ale lucrărilor

-           pentru filiala Critică, portofoliul va include dovada activităţii publicistice: a) C.V cu detalierea studiilor de specialitate: istoria şi teoria artei, module de arte vizuale, estetică, masterate în arte vizuale etc.; b) minim zece articole publicate (eseuri, cronici ) dedicate artei contemporane (mai ales româneşti, aşadar după 1945)

Cererea de primire în UAP și fișă personală pot fi descărcate de aici.