Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 21, 2020

Scroll to top

Top

DRAGOBETE ART. RO – EDITIA A V-A @ IAŞI

DRAGOBETE ART. RO – EDITIA A V-A @ IAŞI
Administrator
INVITATIE | REGULAMENT
Expoziția colectivă de artă plastică
DRAGOBETE ART. RO – EDITIA A V-A
Va invitam sa participati la expozitia “Dragobete Art. Ro”, editia a V- a, eveniment organizat la Galeriile de arta “Cupola” si “N. Tonitza” – U. A. P. Filiala Iasi, in perioada 20 – 28 februarie 2017.
Evenimentul expozițional reuneste creații plastice realizate în ultimii 2 ani care ilustrează sarbatoarea dragostei la romani.
Conditii de participare:
Expozitia se adreseaza artiștilor plastici profesioniști – membrilor titulari și stagiari, colaboratorilor UAP si studentilor facultatilor de arta.
Fiecare artist participă cu o singură lucrare.
Lucrările de pictură, grafică și artă fotografică (prevazute cu agatatori) pot avea dimensiuni maxime 150 x 100 cm.
Lucrările de sculptură, sticlărie, instalație și ceramică vor fi însoțite de postamente corespunzătoare expunerii.
Lucrările vor avea etichete care contin informatii referitoare la numele autorului, datele de contact, titlul lucrarii, dimensiunea si tehnica de lucru.
In scopul realizarii albumelor si altor materiale este necesar sa trimiteti fotografia si datele lucrarii la adresele carmensirbu.13@gmail.com / raducriss41@yahoo.com
Taxa de participare este de 50 lei si se foloseste pentru realizarea albumelor, diplomelor, afiselor, panotarii, promovarii evenimentului materialelor si organizarii vernisajului.
Lucrarile se aduna la Galeria de arta “Th. Pallady” – U.A.P.R . Iasi in perioada 6 – 10 februarie 2017, zilnic intre orele 10.00 – 16.00.
Participantii din alte localitati vor trimite lucrarile prin firme de curierat la adresa: Uniunea Artistilor Plastici din Romania – Filiala Iasi, Galeriile de arta “Th. Pallady”, str. Strada Lapusneanu nr. 7- 9.

Alte precizări:
Pentru relatii suplimentare ne puteti contacta la tel. 0743350850 (prof. Carmen Sirbu) sau 0740168443 (Cristina Radu).
Va asteptam!
coordonatori eveniment: prof. Carmen Sirbu si profesor univ. dr. Constantin Tofan