Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

DRAGOBETE ART. RO – EDITIA A V-A @ IAŞI

DRAGOBETE ART. RO – EDITIA A V-A @ IAŞI
Administrator
INVITATIE | REGULAMENT
Expoziția colectivă de artă plastică
DRAGOBETE ART. RO – EDITIA A V-A
Va invitam sa participati la expozitia “Dragobete Art. Ro”, editia a V- a, eveniment organizat la Galeriile de arta “Cupola” si “N. Tonitza” – U. A. P. Filiala Iasi, in perioada 20 – 28 februarie 2017.
Evenimentul expozițional reuneste creații plastice realizate în ultimii 2 ani care ilustrează sarbatoarea dragostei la romani.
Conditii de participare:
Expozitia se adreseaza artiștilor plastici profesioniști – membrilor titulari și stagiari, colaboratorilor UAP si studentilor facultatilor de arta.
Fiecare artist participă cu o singură lucrare.
Lucrările de pictură, grafică și artă fotografică (prevazute cu agatatori) pot avea dimensiuni maxime 150 x 100 cm.
Lucrările de sculptură, sticlărie, instalație și ceramică vor fi însoțite de postamente corespunzătoare expunerii.
Lucrările vor avea etichete care contin informatii referitoare la numele autorului, datele de contact, titlul lucrarii, dimensiunea si tehnica de lucru.
In scopul realizarii albumelor si altor materiale este necesar sa trimiteti fotografia si datele lucrarii la adresele carmensirbu.13@gmail.com / raducriss41@yahoo.com
Taxa de participare este de 50 lei si se foloseste pentru realizarea albumelor, diplomelor, afiselor, panotarii, promovarii evenimentului materialelor si organizarii vernisajului.
Lucrarile se aduna la Galeria de arta “Th. Pallady” – U.A.P.R . Iasi in perioada 6 – 10 februarie 2017, zilnic intre orele 10.00 – 16.00.
Participantii din alte localitati vor trimite lucrarile prin firme de curierat la adresa: Uniunea Artistilor Plastici din Romania – Filiala Iasi, Galeriile de arta “Th. Pallady”, str. Strada Lapusneanu nr. 7- 9.

Alte precizări:
Pentru relatii suplimentare ne puteti contacta la tel. 0743350850 (prof. Carmen Sirbu) sau 0740168443 (Cristina Radu).
Va asteptam!
coordonatori eveniment: prof. Carmen Sirbu si profesor univ. dr. Constantin Tofan

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.