Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 23, 2017

Scroll to top

Top

* Ea *

Administrator

Invitație la Expoziția personală de arta plastică

 

* Ea *

 

semnată Ovidiu Cărpușor

 

 

…o întâlnim chiar zilnic…uneori e uluitoare, alteori e banală. Poate fi sofisticată sau nu. Uneori misterioasă, alteori e inocentă…E artistă sau stăruie în științele exacte.

Ar prefera măștile chiar și când nu e îmbrăcată.

Ne încântă și deseori e iubitoare. Zâmbindu-și în oglindă…devine lumina, culoarea dar și umbra vieții noastre.

…e femeia de lângă noi, e *Ea* …

 

Vă invit cu drag la un pahar de vin,.… sâmbătă, 1 noiembrie 2014, la orele 17, în deschiderea expoziției personale, unde o puteți admira – pe *Ea*, surprinsă în lucrări de pastel și ulei, ce vor fi etalate pe simezele Galeriilor de Artă ale UAP – “EUROPE”, din Brașov.

 

Artist Plastic,

Ovidiu Cărpușor

afis expozitie Ea

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.