Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

ELENA IULIA DINESCU (06.11.1942-30.04.2017)

ELENA IULIA  DINESCU (06.11.1942-30.04.2017)
Administrator
Anunţăm cu profundă durere în suflet că una din personalităţile ilustre ale vieţii artistice din Timişoara, distinsa şi apreciata artistă decoratoare şi profesoară, duminică, 30 aprilie a.c. a trecut la cele veşnice. S-a născut în oraşul Buzău, în data de 5 noiembrie 1942.. Anii copilăriei şi adolescenţei i-a petrecut în diferite localităţii ale României. După absolvirea Secţiei de ceramică a Institutului de Artă „Nicolae Grigorescu” din Bucureşti, s-a stabilit în municipiul Timişoara, unde a funcţionat în calitate de cadru didactic la Secţia de ceramică a Şcolii Populare de Artă, până la pensionare. A iniţiat, a pregătit şi instruit multe generaţii de tineri şi vârstnici atraşi de artele decorative. A deschis expoziţii personale în Timişoara, Bucureşti, Arad, Tecuci, Jimbolia, şi a participat cu lucrări de ceramică, artă textilă şi pictură pe sticlă la multe expoziţii de grup şi colective, precum şi la saloanele judeţene, naţionale şi internaţionale. Prietenii, colegii, iubitorii de artă şi cunoştinţele îşi pot lua rămas bun de la distinsa artistă decoratoare, cu prilejul priveghiului miercuri, 3 mai a.c. începând de la orele 15 în Casa mortuară situată pe Bld. Rebreanu nr. 98, unde la ora 18 se va oficia şi o slujbă religioasă. Înmormântarea are loc joi, 4 mai 2017, ora 12 în Cimitirul din Calea Buziaşului, Capela ortodoxă. În numele Consiliul de administraţie, al colegilor de breaslă ne exprimăm condoleanţele familiei indoliate.

Odihnească-se în pace!

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE UAPT

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.