Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

EMILIA APOSTOLESCU 1927 – 2016

Administrator

Uniunea Artiștilor Plastici din România anunță cu profund regret încetarea din viață a pictoriței EMILIA APOSTOLESCU.

Prezență consacrată pe simezele expoziționale, personalitatea sa artistică se caracterizează “prin colorit intens, o gamă abstractă, mișcarea fiind sugerată prin efecte cromatice și optice, totul culminînd în tendința explicită de organizare constructivă a imaginii” (O. Barbosa – Dicționarul artiștilor români contemporani, Ed. Meridiane, 1976).

Transmitem condoleanțe și compasiune familiei, celor care au cunoscut-o și iubit-o.

Dumnezeu să o odihnească!

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.