Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | February 25, 2018

Scroll to top

Top

ALEXANDRU CEBUC 05.04.1932 – 07.09.2015

ALEXANDRU  CEBUC <br> 05.04.1932 – 07.09.2015
Administrator

Uniunea Artiștilor Plastici din România anunță cu profund regret trecerea la cele veșnice a celui ce a fost ALEXANDRU CEBUC.
Personalitate culturală cu implicații majore în fenomenul artistic autentic, conturează tipologic esența observatorului aplecat în studierea profundă a tainelor creației, atât în calitate de critic de artă cît și de editor. A coordonat o lungă perioadă de timp Muzeul Național de Artă din București în calitate de director.
Cei care doresc să-și ia rămas bun o pot face la Capela cimitirului Bellu, marți 8 septembrie 2015 după ora 14.
Compasiune și condoleanțe familiei, prietenilor, tuturor cunoscuților.
Dumnezeu să-l odihnească!

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.