Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | February 24, 2020

Scroll to top

Top

Invitație participare la Expoziția internațională INNOVATIVE COSTUME of the 21st CENTURY: THE NEXT GENERATION

Invitație participare la Expoziția internațională INNOVATIVE COSTUME of the 21st CENTURY: THE NEXT GENERATION
Administrator

Expozitia internationala INNOVATIVE COSTUME of the 21st CENTURY: THE NEXT GENERATION va fi găzduită de A.A. Muzeul Teatrului Central de Stat Bakhrushin, situat în apropiere de Piața Roșie din Moscova, Rusia, în iunie – august 2019.

Curatorii expozitiei vor selectiona costume  experimentale revoluționare, creative, originale, neobișnuite, unice, inspiraționale, curajoase, inovatoare, din peste 50 de țări. Obiectivul nostru este de a promova și de a documenta vocabularul artistic pe care următoarea generație de designeri de teatru și de modă îl creează, și de a genera o platformă prin care poate fi explorat dialogul cu privire la problemele societatii de azi.

Căutăm lucrari de la tineri designeri de costum care au creat lucrari adecvate temei expozitiei între anii 2000-2018. Vor fi acceptate lucrari ale studentilor, tinerilor profesioniști, costume ale designerilor independenti sau ale designerilor de modă, precum și ale producătorilor de costume. Scenografii sunt încurajați să își prezinte cea mai importantă lucrare care explorează ideile noi și / sau utilizarea inventivă a materialelor și / sau încorporarea exploratorie a tehnologiei. Cautam costume, colaje, fotografii, design generat de calculator, clipuri video și costume tridimensionale, destinate operei, baletului, teatrului, cinematografiei și artelor spectacolului. Designul inovator de modă, costumul ca instalatie și proiectele nerealizate sunt, de asemenea binevenite.

 

Curatorul expozitiei desemnat de OISTAT pentru Romania este profesorul scenograf Nic Ularu. Va rugam adresati orice intrebare referitoare la continutul, detaliile de participare si trimiterea lucrarilor pe adresa  de Email: unic@sc.edu

 

Informatiile referitoare la inscrierea si trimiterea lucrarilor se pot accesa de pe site-ul:

 

https://innovativecostume.secure-platform.com/a

 

DATA LIMITA DE INSCRIERE SI TRIMITERE A LUCRARILOR ESTE 15 APRILIE 2018.

 

Nic Ularu, Ph.D.

Professor of Theatre

Head of MFA Design Program

Department of Theatre and Dance

University of South Carolina, Columbia

Columbia, SC 29208

Office phone: 803 777 6892

Cell: 803 422 0686

ELENA-CRISTINA BOTAN-POTOP

 

Referent

U.A.P. – Filiala Iaşi

Galeria “Theodor Pallady”

str. Lăpuşneanu, nr. 7-9

  1.  0232-210.066
  2. 0752-550184

Urmariti-ne si pe site-ul nostru: http://uapriasi.ro/