Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | January 17, 2018

Scroll to top

Top

(Română) WINTERART @ Galeria CAV – Centrul Artelor Vizuale, Simeza și Galeria 15 Design Hanul cu Tei

Administrator

Sorry, this entry is only available in Romanian.

Comments

 1. dana cristescu

  Unde putem găsi listele cu numele expozanților și titlurile lucrărilor. Nu le-am găsit la galerie, poate le aveți în altă parte. Mulțumesc anticipat.

  • Bună ziua,
   Deoarece de organizarea evenimentului s-a ocupat exclusiv dna. Emilia Persu, iar Uniunea Artiștilor Plastici din România în calitate de partener s-a ocupat doar de promovarea online.
   Numele autorilor se găsesc doar pe afișe, iar pentru alte detalii vă rugăm să o contactați pe dna. Persu : Atelier: Str. Şelari, nr. 13, Bucureşti – O.P. 1; cod 030063

   Tel: +40.21.312.67.16;
   M: +40.725.670.080;
   http://www.selari13.ro/ep/

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
 • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.