Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 23, 2017

Scroll to top

Top

Enescu Eugenia

Administrator
Enescu Eugenia
Enescu Eugenia
Adresa: str. Pușcașului, nr. 22, sect.1, Bucureşti – România
Tel: +40216.652.728
e-mail: enescueugenia@yahoo.com
web:

Sferă ideatică - tehnică sticlă- 26x24x32 cm

„Sferă ideatică – tehnică sticlă- 26x24x32 cm”

Prezentare Demers Artistic
Importanţa cea mai mare a preocupărilor Eugeniei Enescu este aflarea şi ilustrarea sensului nobil al omului. Un sens al profunzimii. O descifrare şi înţelegere a eului care niciodată nu se expune prin ţipăt extern, fiindcă-l avem oricum în conţinut şi chiar ne dirijează în tăcere mişcarea existenţei. Autoarea conştientizează că există frumuseţi care rămân singure şi le păstrăm în tăcerea noastră ca repere. Exceptând câteva dintre ceramicele şi sticla făcute la tinereţe, practică o artă figurativ-simbolistă. Îşi mărturiseşte deschis inapetenţa pentru abstract. Justificată de serioasa pregătire profesională, testează o mulţime din posibilităţile de expresie, oferite de trei din formele plastice de bază: desenul grafic, pictura şi tridimen-sionalul lutului ars sau al sticlei modelate prin topire.

Radu Adrian.

website link

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.