Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 19, 2018

Scroll to top

Top

Cabinetul Brâncuşi @ Muzeul De Artă Craiova

Cabinetul Brâncuşi  @ Muzeul De Artă Craiova
Administrator
Muzeul De Arta Craiova – intrarea liberă pe 19 februarie pentru Cabinetul Brâncuşi
„Brâncuși și-a iubit sculpturile ca pe sine însuși, ca pe sinele pe care dorea să-l arate lumii. O parte din el se află la Muzeul de Artă din Craiova. Veniți să-l sărbătorim de ziua lui de naștere.
Vă așteptăm vineri, 19 februarie, începând cu ora 11.00 – același cabinet, naratori diferiți.
Vă puteți înscrie pentru un tur cu ghid, la una dintre orele programate (11.00, 12.00, 14.00, 15.00 și 16.00).
Telefon: 0251.41.23.42
SMS la tel.: 0786.177.531 și 0773. 952.183 – precizând ora dorită.”
Brancusi

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.