Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 18, 2017

Scroll to top

Top

EXPO CARBFORM @ Târgu Jiu

EXPO CARBFORM @ Târgu Jiu
Administrator
Filiala Târgu Jiu a Uniunii Artiștilor Plastici din România
Municipiul Târgu Jiu, Județul Gorj
Galeriile Municipale de Artă din Târgu Jiu
Strada Traian Nr. 27, parter
E.mail uaptgjiu@yahoo.ro
Telefon referent Galerie 0749 410 463

Filiala Târgu Jiu a U.A.P. din România, în parteneriat cu O.A.R. și U.A.R., organizează Joi 28 Iulie 2016, ora 18.00, la Galeriile Municipale de Artă din Târgu Jiu, vernisajul expoziției de arhitectură „EXPO CARBFORM” a Ordinului Arhitecților din România – Filiala Teritorială Oltenia & Uniunea Arhitecților din România – Filiala Județeană Gorj.

Curator,
Arhitect, Doru Pasăre

Expoziția va fi deschisă publicului în perioada 28 Iulie – 10 August, 2016, de luni până vineri.

expo carb form

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.