Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | mai 27, 2017

Scroll to top

Top

EXPOZIŢIA DE ARTĂ PLASTICĂ SALOANELE ASTREI – EDIŢIA a II-a 7 NOIEMBRIE 2014 – 15 FEBRUARIE 2015

Administrator

Complexul Naţional Muzeal ASTRA Sibiu adresează tuturor secţiilor de creaţie din cadrul Uniunii Artiştilor Plastici din România invitaţia de a colabora la organizarea SALOANELOR ASTREI, ediţia a II-a, expoziţie ce va fi vernisată în ziua de 7 NOIEMBRIE 2014 la Casa Artelor, Piaţa Mică, nr. 21.
Evenimentul expoziţional îşi propune:
–      mijlocirea relaţiilor Muzeului ASTRA cu artiştii consacraţi din întreaga ţară şi cu artiştii din Republica Moldova;
–      revitalizarea şi menţinerea contactului Muzeului ASTRA cu tendinţele şi orientările creaţiei plastice contemporane;
–      oferirea unui mediu de apropiere, cunoaştere şi competitivitate între artiştii plastici din România şi Republica Moldova.
Evenimentul este deschis membrilor Uniunii Artiştilor Plastici din România şi din Republica Moldova care pot participa cu cel mult două lucrări înrămate şi cu sistem de prindere:
–     pictură;
–      grafică;
–     textile;
–      sculptură.
 
Formularul de participare la expoziţie, fotografia artistului şi fotografiile color ale lucrărilor vor fi trimise pe adresa de e-mail a coordonatorului expoziţiei, dr. Alina Geanina Ionescu, expert restaurator pictură Complexul Naţional Muzeal ASTRA, membru şi consilier al Uniunii Artiştilor Plastici din România, Filiala Sibiu, până la data de 1 octombrie 2014.
Fiecare artist va completa formularul cu majuscule, pentru ca datele să fie utilizate la redactarea materialelor promoţionale.
Vernisajul va avea loc în ziua de vineri, 7 noiembrie 2014, ora 13.00, la Casa Artelor, Piaţa Mică, nr. 21.
Se va edita un catalog în format electronic cu ISBN.
Lucrările artiştilor din alte localităţi vor fi ridicate de către un delegat al Muzeului ASTRA de la sediul Uniunii Artiştilor Plastici. Lucrările vor fi ambalate de reprezentantul Uniunii, în prezenţa reprezentantului Muzeului ASTRA. Specialiştii Muzeului vor dezambala lucrările şi vor monta expoziţia în Casa Artelor. După demontarea expoziţiei, lucrările vor fi trimise în aceleaşi condiţii la sediul Uniunii Artiştilor Plastici, unde reprezentantul Muzeului le va preda reprezentantului Uniunii. Vă rugăm ca piesele să fie corespunzător asigurate pentru a fi doar expuse.
Asteptam formularul de participare completat, fotografia artistului si doua fotografii ale lucrarilor cu care doriti sa participati.
Va multumim,
Geanina Ionescu
CNM ASTRA, Sibiu
tel. 0723026070

invitatie690

pag1_90
p2_690

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.