Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 24, 2017

Scroll to top

Top

EXPOZIŢIA DE ARTĂ PLASTICĂ SALOANELE ASTREI – EDIŢIA a II-a 7 NOIEMBRIE 2014 – 15 FEBRUARIE 2015

Administrator

Complexul Naţional Muzeal ASTRA Sibiu adresează tuturor secţiilor de creaţie din cadrul Uniunii Artiştilor Plastici din România invitaţia de a colabora la organizarea SALOANELOR ASTREI, ediţia a II-a, expoziţie ce va fi vernisată în ziua de 7 NOIEMBRIE 2014 la Casa Artelor, Piaţa Mică, nr. 21.
Evenimentul expoziţional îşi propune:
–      mijlocirea relaţiilor Muzeului ASTRA cu artiştii consacraţi din întreaga ţară şi cu artiştii din Republica Moldova;
–      revitalizarea şi menţinerea contactului Muzeului ASTRA cu tendinţele şi orientările creaţiei plastice contemporane;
–      oferirea unui mediu de apropiere, cunoaştere şi competitivitate între artiştii plastici din România şi Republica Moldova.
Evenimentul este deschis membrilor Uniunii Artiştilor Plastici din România şi din Republica Moldova care pot participa cu cel mult două lucrări înrămate şi cu sistem de prindere:
–     pictură;
–      grafică;
–     textile;
–      sculptură.
 
Formularul de participare la expoziţie, fotografia artistului şi fotografiile color ale lucrărilor vor fi trimise pe adresa de e-mail a coordonatorului expoziţiei, dr. Alina Geanina Ionescu, expert restaurator pictură Complexul Naţional Muzeal ASTRA, membru şi consilier al Uniunii Artiştilor Plastici din România, Filiala Sibiu, până la data de 1 octombrie 2014.
Fiecare artist va completa formularul cu majuscule, pentru ca datele să fie utilizate la redactarea materialelor promoţionale.
Vernisajul va avea loc în ziua de vineri, 7 noiembrie 2014, ora 13.00, la Casa Artelor, Piaţa Mică, nr. 21.
Se va edita un catalog în format electronic cu ISBN.
Lucrările artiştilor din alte localităţi vor fi ridicate de către un delegat al Muzeului ASTRA de la sediul Uniunii Artiştilor Plastici. Lucrările vor fi ambalate de reprezentantul Uniunii, în prezenţa reprezentantului Muzeului ASTRA. Specialiştii Muzeului vor dezambala lucrările şi vor monta expoziţia în Casa Artelor. După demontarea expoziţiei, lucrările vor fi trimise în aceleaşi condiţii la sediul Uniunii Artiştilor Plastici, unde reprezentantul Muzeului le va preda reprezentantului Uniunii. Vă rugăm ca piesele să fie corespunzător asigurate pentru a fi doar expuse.
Asteptam formularul de participare completat, fotografia artistului si doua fotografii ale lucrarilor cu care doriti sa participati.
Va multumim,
Geanina Ionescu
CNM ASTRA, Sibiu
tel. 0723026070

invitatie690

pag1_90
p2_690

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.