Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2020

Scroll to top

Top

Expoziția Premianților Salonului Național de Pictură

Administrator

Uniunea Artistilor Plastici din România și Filiala Pictură București vă invită la Expoziția Premianților Salonului Național de Pictură, în perioada 13-30 ianuarie 2015, la Galeria Centrul Artelor Vizuale, Str. Biserica Enei nr.16.

Curator: Ionuț Theodor Barbu

Expun:

Gheorghe ANGHEL Premiul de EXCELENȚĂ, Liviu NEDELCU Premiul pentru PICTURĂ al UAP din România, Lucian CIOATĂ Premiul pentru PICTURĂ al Filialei Pictură Bucureștia UAP din România, Maria BALEA Premiul pentru PICTURĂ al Filialei Pictură București a UAP din România, Ioan Augustin POP Premiul pentru PICTURĂ al UAP din România, Aurora KIRÁLY Premiul pentru PICTURĂ al Filialei Pictură București a UAP din România, Carmen-Mirela TRĂISTARU Premiul pentru PICTURĂ al Filialei Pictură București a UAP din România, Dragoș BOJIN Premiul pentru PICTURĂ al UAP din România, Constantin RUSU Premiul pentru PICTURĂ al Filialei Pictură București a UAP din România, Ecaterina VRANA Premiul pentru PICTURĂ al Filialei Pictură București a UAP din România, Florin CIUBOTARU Premiul pentru PICTO-OBIECT al UAP din România, Ionuț-Theodor BARBU Premiul pentru PICTO-OBIECT al Filialei Pictură București a UAP din România.

 

Lansarea Catalogului Salonului Național de Pictură va avea loc în data de 20 ianuarie 2015 ora 18.00, la Galeria Centrul Artelor Vizuale, Str. Biserica Enei nr. 16.

 

SNP Afis