Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 19, 2018

Scroll to top

Top

Expoziția Taberei internaționale de artă vizuale IANZA-ART @ Petroșani

Expoziția Taberei internaționale de artă vizuale IANZA-ART @ Petroșani
Administrator
Toti cei care doriti si bineinteles celor care va face placere, sunteti invitati si de aceasta data cu mare drag, la vernisajul expozitiei celei de a IV-a editii a taberelor internationale de arte vizuale IANZA-ART, din Petrosani, ce va avea loc sambata 06.08.2016, ora 16.00 la galeria fundatiei din Petrosani, str. Timisoarei, nr. 1!
tabara ianza art

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.