Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iulie 21, 2017

Scroll to top

Top

Festivalul Internațional de Ceramică Contemporană ~ Caolin 2017 Ediția a IV-a, 19 mai – 4 iunie

Administrator

Festivalul Internațional de Ceramică Contemporană ~ Caolin 2017
Ediția a IV-a, 19 mai – 4 iunie
* 19-21 mai | Muzeul Etnografic al Transilvaniei
Palatul Reduta, Memorandumului 21, Cluj-Napoca, România
* 20 mai – 4 iunie | Muzeul de Artă – Cluj-Napoca
Piața Unirii 30, Cluj-Napoca
* 20-21 mai | Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei
Constantin Daicoviciu 2, Cluj-Napoca
* 20-21 mai | Institutul Francez
Ion I. C. Brătianu 22, Cluj-Napoca
* 20 mai | Parcul Etnografic “Romulus Vuia” (Muzeul Satului)
Tăietura Turcului f.n., Cluj-Napoca
CONTACT
Letiția Câmpan – Coordonator PR
+40 741 963 261
Ioan Sumedre Jr – Președinte și Fondator
+40 723 778 403
parteneriate.caolin@gmail.com
www.caolin.ro

COMUNICAT DE PRESĂ, 25 aprilie 2017
Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României acordat Festivalulului Internațional de Ceramică Contemporană ~ Caolin
Cel mai important festival internațional din România dedicat ceramicii contemporane, Caolin, va primi Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României
Ediția 2017 a festivalului clujean va avea loc în perioada 19 mai – 4 iunie 2017.
Alteța Sa Regală Principesa Maria a României a acceptat ca Festivalul Internațional de Ceramică Contemporană ~ Caolin, să se desfășoare de acum înainte sub Înaltul Său Patronaj.
Ceremonia acordării Înaltului Patronaj va avea loc în data de 19 mai, de la ora 19, în cadrul vernisajului oficial al Caolin 2017, la care Alteța Sa Regală Principesa Maria a României va fi prezentă.
”Pentru noi este o onoare deosebită și suntem recunoscători Alteței Sale Regale Principesa Maria a României pentru faptul că a acceptat cererea noastră și ne-a acordat Înaltul Său Patronaj. Bucuria noastră este sporită de faptul că acest lucru se petrece exact în anul în care festivalul nostru a devenit unul internațional și, totodată, în anul în care România aniversează 140 de ani de la proclamarea independenței”, a spus Ioan Sumedre junior, președintele Asociației Caolin, organizatorul Festivalului Internațional de Ceramică Contemporană Caolin.
În acest an, festivalul clujean va fi organizat în mai multe locuri simbolice din Cluj. ”Inima” festivalului va rămâne, la fel ca în anii trecuți, Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Este vorba de un muzeu fondat de bunicul ASR Principesa Maria a României, MS Regele Carol al II-lea.
Alte expoziții ale festivalului vor fi găzduite de Institutul Francez din Cluj, de Muzeul de Artă, iar workshop-urile de tehnici ceramice vor fi organizate la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei și în Parcul Etnografic “Romulus Vuia”.

Pentru mai multe informaţii despre CAOLIN,
vizitaţi www.caolin.ro,
sau contactaţi-ne la tel:
+40 741 963 261 – Letiția Câmpan (Coordonator PR)
+40 723 778 403 – Ioan Sumedre Jr. (Președinte și Fondator)
sau la adresa de e-mail: parteneriate.caolin@gmail.com.
Ne găsiţi şi pe Facebook: http://www.facebook.com/caolinart

Anunț

Anunț important

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.


ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

ATENȚIE, TERMENUL DE DEPUNERE A DOSARELOR PENTRU FILIALELE DIN BUCUREȘTI SE PRELUNGEȘTE PÂNĂ LA DATA DE 21 IULIE INCLUSIV!

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4. Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00. ATENȚIE!!! Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP. În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015. http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/ http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/

Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză