Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

Festivalul Internațional de Ceramică Contemporană ~ Caolin 2017 Ediția a IV-a, 19 mai – 4 iunie

Administrator

Festivalul Internațional de Ceramică Contemporană ~ Caolin 2017
Ediția a IV-a, 19 mai – 4 iunie
* 19-21 mai | Muzeul Etnografic al Transilvaniei
Palatul Reduta, Memorandumului 21, Cluj-Napoca, România
* 20 mai – 4 iunie | Muzeul de Artă – Cluj-Napoca
Piața Unirii 30, Cluj-Napoca
* 20-21 mai | Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei
Constantin Daicoviciu 2, Cluj-Napoca
* 20-21 mai | Institutul Francez
Ion I. C. Brătianu 22, Cluj-Napoca
* 20 mai | Parcul Etnografic “Romulus Vuia” (Muzeul Satului)
Tăietura Turcului f.n., Cluj-Napoca
CONTACT
Letiția Câmpan – Coordonator PR
+40 741 963 261
Ioan Sumedre Jr – Președinte și Fondator
+40 723 778 403
parteneriate.caolin@gmail.com
www.caolin.ro

COMUNICAT DE PRESĂ, 25 aprilie 2017
Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României acordat Festivalulului Internațional de Ceramică Contemporană ~ Caolin
Cel mai important festival internațional din România dedicat ceramicii contemporane, Caolin, va primi Înaltul Patronaj al Alteței Sale Regale Principesa Maria a României
Ediția 2017 a festivalului clujean va avea loc în perioada 19 mai – 4 iunie 2017.
Alteța Sa Regală Principesa Maria a României a acceptat ca Festivalul Internațional de Ceramică Contemporană ~ Caolin, să se desfășoare de acum înainte sub Înaltul Său Patronaj.
Ceremonia acordării Înaltului Patronaj va avea loc în data de 19 mai, de la ora 19, în cadrul vernisajului oficial al Caolin 2017, la care Alteța Sa Regală Principesa Maria a României va fi prezentă.
”Pentru noi este o onoare deosebită și suntem recunoscători Alteței Sale Regale Principesa Maria a României pentru faptul că a acceptat cererea noastră și ne-a acordat Înaltul Său Patronaj. Bucuria noastră este sporită de faptul că acest lucru se petrece exact în anul în care festivalul nostru a devenit unul internațional și, totodată, în anul în care România aniversează 140 de ani de la proclamarea independenței”, a spus Ioan Sumedre junior, președintele Asociației Caolin, organizatorul Festivalului Internațional de Ceramică Contemporană Caolin.
În acest an, festivalul clujean va fi organizat în mai multe locuri simbolice din Cluj. ”Inima” festivalului va rămâne, la fel ca în anii trecuți, Muzeul Etnografic al Transilvaniei. Este vorba de un muzeu fondat de bunicul ASR Principesa Maria a României, MS Regele Carol al II-lea.
Alte expoziții ale festivalului vor fi găzduite de Institutul Francez din Cluj, de Muzeul de Artă, iar workshop-urile de tehnici ceramice vor fi organizate la Muzeul Național de Istorie a Transilvaniei și în Parcul Etnografic “Romulus Vuia”.

Pentru mai multe informaţii despre CAOLIN,
vizitaţi www.caolin.ro,
sau contactaţi-ne la tel:
+40 741 963 261 – Letiția Câmpan (Coordonator PR)
+40 723 778 403 – Ioan Sumedre Jr. (Președinte și Fondator)
sau la adresa de e-mail: parteneriate.caolin@gmail.com.
Ne găsiţi şi pe Facebook: http://www.facebook.com/caolinart

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.