Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 16, 2018

Scroll to top

Top

Furdea Mihaela

Furdea Mihaela
Administrator
Furdea Mihaela
Furdea Mihaela
Adresa: Bd. General Ion Dragalina, nr.30, ap.10, Timișoara – România
Tel: +40745 110 137
e-mail: michaelafurdea@yahoo.com

web: ,

Vestigii-02_2

Vestigii

Prezentare Demers Artistic

Lucrarea face parte dintr-o serie cu acelasi titlu. Desi abstractã, elementele din “textul” acestei lucrãri sunt abstract-figurative, transpun într-un alt plan realitatea mediului viu, a vegetalului aflat în strînsã legãturã cu materia pãmînt, depozitarã a timpului.
În aceastã lucrare am apelat atît la tehnici ale gravurii, xilogravurã si linogravurã cît si la tehnici digitale.
La fel cum pe scara timpului, natura aseazã straturi de materie, acoperind momentele trecute cu cele noi, în mod similar se organizeazã si povestea acestei lucrãri. Straturile timpului se regãsesc în suprapunerea tehnicilor, iar formele-imagine sunt gramatica unei lumi ce apartine terestrului si microcosmosului vegetal.
Intreaga “arhitecturã” a lucrãrii este sugeratã de titlul acesteia.

website link:

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.