Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iulie 22, 2017

Scroll to top

Top

Future Perspectives @ Galeria 15 Design – Hanul cu Tei

Future Perspectives @ Galeria 15 Design – Hanul cu Tei
Administrator
Expoziția „Future Perspectives” este o colecție de grup ce include schițe și concepte moderne de design ale absolvenților Universității Naționale de Arte din București, Facultatea de Arte Decorative și Design. Proiectele prezentate încununeaza cei trei ani de studiu în design și prezintă perspective inovatoare asupra obiectelor și modului de transport din viața cotidiană.

Designeri expozanți:
Enciu Florina-Cristina : „Dacia Travelling Concept 2050”;
Pariscu Florina Raluca: „Waver”- accesoriu de depozitare pentru transportul aerian de călatori;
Nița Ștefan: „MAU”- organizator de medicamente
Andrei Cătălin Ștefan: „Eurocruiser”- vagon de dormit tip WALBmmz
Ventel Andrei-Ionathan : „Afford Your Adventure”
Rusnac Roxana : „I-Light Concept” – design inspired by Reflection

 

Anunț

Anunț important

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.


ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

ATENȚIE, TERMENUL DE DEPUNERE A DOSARELOR PENTRU FILIALELE DIN BUCUREȘTI SE PRELUNGEȘTE PÂNĂ LA DATA DE 21 IULIE INCLUSIV!

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4. Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00. ATENȚIE!!! Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP. În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015. http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/ http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/

Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză