Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Gal Iulia

Gal Iulia
Administrator
Gal Iulia
Adresa: Str. Ștefan cel mare, Nr. 47, Bl. M7, Sc. A. Ap. 12, Constanța – România
Tel: +40241.660.388, +40787.679.620

web:


Crizanteme

Prezentare Demers Artistic
„Crizanteme 2015”:
Pictura este realizata in tehnica ulei pe carton maruflat, dimensiuni 60x 80cm. Am folosit creion HB si B, culori de ulei Maimeri si Classico, alb de zinc, alb de titaniu, ocru galben, rosu carmin, ultramarin inchis, umbra se Sienna. Ca pensule am folosit pensule par natural nr. 0, 1, 3, 5 si 6.

website link:

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.