Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Găuri Albe / Arte Grafice la UNArte @ București

Găuri Albe / Arte Grafice la UNArte @ București
Administrator
Vă invităm să participaţi la vernisajul expoziţiei Găuri Albe organizat de studenţii Departamentului Arte Grafice al UNA, cu ocazia prezentării lucrărilor de disertaţie al promoţiei 2017.
Găurile albe sunt ipotetice inversiuni ale găurilor negre. În timp ce o gaură neagră acționează ca un atractor, atrăgând materia care trece de orizontul evenimentului, gaura albă acționează ca o sursă care elimină materie din orizontul evenimentului său.
În acest context,studenţii scot la iveală, asemeni unor gauri albe, preocupările şi trăirile lor interioare, materializate în proiecte artistice.

Studenţii expozanţi după ordinea în săli:

Theodor Grigoraş
Victor Dumitrescu
Maria Onete
Tania Furnea
Ghiorghiţă Cîrjă
Ileana Teodorescu
Dorina Scorocârjă
Luiza Barbu
Ştefan Georgescu
Raida Georgiu
Alexandru Grecu
Răzvan Petrişor
Adriana Ropotan
Catalina Ciubotaru
Cristina Cociş
Epure Diana
Alin Alexandru
Georgiana Grigoraş
Alina Cerescu
Cristi Corolenco

Profesorii coordonatori ai proiectelor de disertaţie:

Conf. univ. dr. Eugen Alexandru Gustea
Conf. univ. dr. Nicolae Aurel Alex
Conf. univ. dr. Florin Stoiciu

Asistenţii universitari coordonatori ai proiectelor de disertaţie:

Asist univ. drd. Adrian Constantin Medeleanu
Asist. univ. dr. Dana Vasiliu

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.