Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 23, 2017

Scroll to top

Top

Gliga Luminiţa

Administrator
GLIGA LUMINITA
Gliga Luminiţa
Adresa: Str. Dimitrie Onciul nr. 16, ap.1, Sector 2 – Bucureşti – România
Tel: +40723.674.677
e-mail: luminitza_ro@yahoo.com

Orhidee - Orchid - acrilic-pânză - acryl-canvas 80x60 cm.

Orhidee-acrilic-pânză-80×60-cm.

Prezentare Demers Artistic

Luminita examineaza motivele de baza – de ce societatea are nevoie de arta si de ce este important pentru fiintele umane sa vada si sa simta aspectele vietii exprimand potentialul uman de gandire, emotie si interactiunea cu mediul natural. Arta ei dezvaluie natura istoriei, mit si arhetipuri ale gandirii umane si comportamentul definit de civilizatii din trecut. In acest context vedem si putem medita la modul in care ideile ei demonstreaza procesul fundamental al fiintei umane. Arta ei este atat contemporana, ocupandu-se cu experienta de viata cotidiana si imprejurimi, cat si legata de istoria creatiei umane care decurge din primele inchipuiri, forme, ganduri si experienta gasita in picturile rupestre din Lascaux. Picturile ei rezoneaza cu complexitati gasite in multe dintre straturile istoriei artei. Reunind variate experiente de viata, ii impune privitorului sa contempleze, sa examineze si reaprinde focul imaginatiei continut in mesajul lasat de adevarata exprimare artistica.
Arta Luminitei este o viziune personala, o cautare interioara, precum si o examinare a marii lumi a vietii umane si experientei. Ca participanti la aceasta forma de arta beneficiem de intelegerea artistei, de metoda si intelepciunea precum si de modul in care aceste idei formeaza obiecte tangibile pentru noi pentru a fi martori si a ne bucura.

David Kastner www.davidkastner.com – www.davidkastner.com/blog

website link www.luminitagliga.ro,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.