Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 23, 2017

Scroll to top

Top

Gliga Luminiţa

Administrator
GLIGA LUMINITA
Gliga Luminiţa
Adresa: Str. Dimitrie Onciul nr. 16, ap.1, Sector 2 – Bucureşti – România
Tel: +40723.674.677
e-mail: luminitza_ro@yahoo.com

Orhidee - Orchid - acrilic-pânză - acryl-canvas 80x60 cm.

Orhidee-acrilic-pânză-80×60-cm.

Prezentare Demers Artistic

Luminita examineaza motivele de baza – de ce societatea are nevoie de arta si de ce este important pentru fiintele umane sa vada si sa simta aspectele vietii exprimand potentialul uman de gandire, emotie si interactiunea cu mediul natural. Arta ei dezvaluie natura istoriei, mit si arhetipuri ale gandirii umane si comportamentul definit de civilizatii din trecut. In acest context vedem si putem medita la modul in care ideile ei demonstreaza procesul fundamental al fiintei umane. Arta ei este atat contemporana, ocupandu-se cu experienta de viata cotidiana si imprejurimi, cat si legata de istoria creatiei umane care decurge din primele inchipuiri, forme, ganduri si experienta gasita in picturile rupestre din Lascaux. Picturile ei rezoneaza cu complexitati gasite in multe dintre straturile istoriei artei. Reunind variate experiente de viata, ii impune privitorului sa contempleze, sa examineze si reaprinde focul imaginatiei continut in mesajul lasat de adevarata exprimare artistica.
Arta Luminitei este o viziune personala, o cautare interioara, precum si o examinare a marii lumi a vietii umane si experientei. Ca participanti la aceasta forma de arta beneficiem de intelegerea artistei, de metoda si intelepciunea precum si de modul in care aceste idei formeaza obiecte tangibile pentru noi pentru a fi martori si a ne bucura.

David Kastner www.davidkastner.com – www.davidkastner.com/blog

website link www.luminitagliga.ro,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.