Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

GRAFIC @ Iași

GRAFIC @ Iași
Administrator

Comunicat de presă

Până pe data de 30 august 2017 Galeria de artă “N. Tonitza” din Iași este gazda expoziției de arte vizuale „Grafic” semnată de artistul gălățean Tudor Șerban.
Evenimentul prezintă 20 de lucrări de pictură pe pânză, tehnică mixtă și grafică de șevalet realizate în diferite tehnici artistice.
Expoziția de față aduce în prim-planul privitorului o colecție de genuri și expresii plastice dezvăluindu-ne un artist complex ajuns la maturitate. Lucrările vorbesc despre preocupările autorului privind expresivitatea limbajului plastic, inițiindu-ne într-o lume imagistică în care culorile și simbolurile stau la baza întregului proces de creaţie din arta sa.

“Grafic” exprimă pentru mine o oglindă a activității de pe parcursul a mai multe etape de cercetare artistică. Elementele cercetate și îndrăgite de mine sunt: culoarea, linia grafică și tehnica mixtă. Iubesc să combin tehnicile grafice cu elementul culorii. Acesta fiind uneori folosit ca pretext în îmbogățirea exprimării personale plastice.
Temele sau subiectele lucrărilor sunt din spațiul imaginar personal, ele reprezentând uneori forme și corpuri din realitate. Lucrările abordează diferite teme precum: natură statică, peisaj, compoziție cu personaje și autoportret.
Îmi place să accesez spațiul transcedental al subconștientului iar uneori al visului, acestea redându-mi un univers plin de mister și bogăție vizuală.
Creez uneori structuri compoziționale atipice, utilizând două personaje sau o formă înpărțită în patru cadre. Satisfacția oricărui artist este aceea de a fi “văzut.” Tudor Șerban

Evenimentul expozițional este organizat de Uniunea Artiștilor Plastici din România, filialele Iași și Galați.
Expoziţia este accesibilă zilnic vizitatorilor în intervalul orar 9.00 – 17.00. Intrarea liberă!

Coordonator, profesor Carmen Sîrbu

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.