Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 24, 2017

Scroll to top

Top

Grafica Românească 2015

Grafica Românească 2015

Stimați colegi,

Puteți descarcă de aici lista lucrărilor selectate pentru Grafică Românească 2015.

Publicat în data de 02.10.2015

 

Grafica Românească, ajunsă în acest an la a V-a ediție, se va desfășura între 9 decembrie 2015 – 10 ianuarie 2016

Termenul limită de înscriere este 14 septembrie 2015

Ediția GR14, a fost o ediție deosebită, fiind cu 50% mai mare decât ceea anterioară. Până  în prezent GR are 4 ediții, 4 cataloage color bilingve /român-englez /, ce sunt prezente în principalele biblioteci din țară, dar și din străinătate, 3 expoziții virtuale, iar de la ultima ediție, două filme. Expoziția a fost prezentată în anul 2011 la Iași, iar în 2014 la Muzeul Național de Artă din Chișinău. Sperăm ca și ediția din acest an să călătorească. Continuarea manifestării conferă artiștilor vizibilitatea necesară în aria manifestărilor artistice contemprane.

Regulamentul,  precum și fișele de înscriere 1 și 2 pot fi găsite și descărcate pe site-ul UAP din România: www.uap.ro

Rugăm toate filialele din țară să afișeze, cel puțin în format A3, pagina cu regulamentul GR 15, iar pe artiștii din străinătate să-l facă cunoscut.

Vă așteptăm,

Ioan Cuciurcă
coordonator Grafica Românească

Descarcă de aici: GR 15 info+regulament, GR’15 fisa 1, GR 15 lista lucrărilor selectate.

GR 15 toate fisele pt site.cdrGR 15 toate fisele pt site.cdr

GR 15 toate fisele pt site.cdr

GR 15 toate fisele pt site.cdrGR 15 toate fisele pt site.cdr

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.