Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

Graficul și metodologia alegerilor 2016 – 2020

Graficul și metodologia alegerilor 2016 – 2020
Administrator
GRAFICUL ŞI METODOLOGIA DESFĂŞURĂRII ADUNĂRII GENERALE PENTRU ALEGEREA PREŞEDINTELUI, VICEPREŞEDINŢILOR ŞI MEMBRILOR CONSILIULUI DIRECTOR AL U.A.P. DIN ROMÂNIA PERIOADA 2016 – 2020
I. Depunerea candidaturilor pentru funcţiile de Preşedinte, Vicepreşedinti şi Membrii ai Consiliului Director al U.A.P. din România 1. Pentru funcţiile de Preşedinte al U.A.P. din România, Vicepreşedinte al U.A.P. din România şi Membrii ai Consiliului Director al U.A.P. din România pot candida membrii U.A.P. din România care se adresează în acest scop Adunării Generale a U.A.P. din România. Candidaţii pentru funcţia de Preşedinte al U.A.P. din România, cei pentru Vicepreşedinte al U.A.P. din România precum şi cei pentru Membrii ai Consiliului Director al U.A.P. din România îşi vor depune candidatura la secretariat, la sediul U.A.P. din România, str. Piaţa Amzei nr 13, etaj 4, prezentând în perioada 17.10 – 19.10. 2016, între orele 09.00 – 15.30: o cerere, programul propriu şi o declaraţie pe propie răspundere că nu au antecedente penale şi nu au făcut poliţie politică. Materialul respectiv va fi depus atât în format tipărit /online. Candidaturile depuse vor fi validate de Comisia de Cenzori a U.A.P. din România în data de 20.10.2016, până la ora 13.00. Lista candidaţilor validaţi va fi transmisă la secretariatul U.A.P. din România în data de 20.10.2016 până la ora 15.00. Candidaturile vor fi publicate pe site-ul U.A.P. din România, la adresa www.uap.ro, din data de 20.10.2016, după ora 15.00. 2. În conformitate cu Art.12 litera b) şi c) din Statut, membrii UAP care nu au achitat cotizaţia timp de un an respectiv doi ani, îşi pierd toate drepturile, cu excepţia dreptului de a fi înscrişi în Registrul Artiştilor Plastici şi Vizuali din România.
3. Numărul reprezentanţilor în Adunarea Generală din 29.10.2016 va fi proporţional cu numărul membrilor cotizanţi aflaţi în evidenţă la data de 20 octombrie 2016, în raport de 1/20, conform Statutului UAP.
4. Filialele UAP care nu şi au îndeplinit obligaţia de a organiza Adunările Generale cu alegeri generale, conform Statutului, nu sunt eligibile / nu participă la Adunarea Generală. 5. În situaţia în care Adunarea Generală aprobă modificarea Statutului referitor la componenţa Consiliului Director ( trei persoane în loc de cinci ), se vor evalua şi vota candidaţii în funcţie de această decizie. Totodată va trebui modificat şi Regulamentul Consiliului Director. 6. Adunarea Generală decide dacă se aplică Art. 24 pct.(6) şi anume: După expirarea primului mandat, pentru asigurarea continuităţii, unul sau doi membrii ai Consiliului Director continuă să-si exercite funcţia pentru cel mult doi ani………

Descarcă de aici documentul complet.

logo uap

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.