Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Herman Ioan

Administrator
Herman Ioan
Herman Ioan
Adresa: Bld. Iuliu Maniu, Bl. 1B, Ap7, Deva, Romania
Tel: +40766326065
e-mail: hermanioan555@yahoo.com
web:

 Arcade

„Arcade/Arcades- ulei/pânză – oil/canvas – 100×70 cm.”ulei pe panza 60X80cm

Prezentare Demers Artistic
Ioan Herman este un artist plastic pasionat de tot ceea ce este legat de structurile geometrice ale naturii, geometrie invizibila si secreta pe care artistul o dezvaluie. El este un cautator in invizibilul, tainicul lumii si vietii, a materiei si a sufletului. Folosind cu iscusinta simboluri ca triunghiul cu semnificatiile mistice dar si sfera sau rombul, Ioan Herman ne initiaza intr-un abstractionism geometric care este definitoriu pentru opera sa in ultimii ani ai creatiei. Mesajul pe care il transmite opera sa este de “cercetator in micro si macro cosmos” la mijloc situandu-se artistul care cauta si ne releva geometria divina care devine vizibila in tablourile lui Ioan Herman….
Radu Ciobanu-scriitor, 2005

website link

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.