Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 28, 2017

Scroll to top

Top

Herman Ioan

Administrator
Herman Ioan
Herman Ioan
Adresa: Bld. Iuliu Maniu, Bl. 1B, Ap7, Deva, Romania
Tel: +40766326065
e-mail: hermanioan555@yahoo.com
web:

 Arcade

„Arcade/Arcades- ulei/pânză – oil/canvas – 100×70 cm.”ulei pe panza 60X80cm

Prezentare Demers Artistic
Ioan Herman este un artist plastic pasionat de tot ceea ce este legat de structurile geometrice ale naturii, geometrie invizibila si secreta pe care artistul o dezvaluie. El este un cautator in invizibilul, tainicul lumii si vietii, a materiei si a sufletului. Folosind cu iscusinta simboluri ca triunghiul cu semnificatiile mistice dar si sfera sau rombul, Ioan Herman ne initiaza intr-un abstractionism geometric care este definitoriu pentru opera sa in ultimii ani ai creatiei. Mesajul pe care il transmite opera sa este de “cercetator in micro si macro cosmos” la mijloc situandu-se artistul care cauta si ne releva geometria divina care devine vizibila in tablourile lui Ioan Herman….
Radu Ciobanu-scriitor, 2005

website link

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.