Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 16, 2018

Scroll to top

Top

Împreună pentru „CUMINȚENIA PĂMÂNTULUI” @ Târgu Jiu

Împreună pentru „CUMINȚENIA PĂMÂNTULUI” @ Târgu Jiu
Administrator
ÎMPREUNĂ PENTRU „CUMINȚENIA PĂMÂNTULUI” / EXPOZIȚIE DE ARTE VIZUALE / FILIALA TÂRGU JIU A UNIUNII ARTIȘTILOR PLASTICI DIN ROMÂNIA /
Artiștii Gorjeni, membrii ai Uniunii Artiștilor Plastici din România organizează o expoziție de pictură, sculptură și grafică pentru atragerea de fonduri necesare subscripției publice demarate de Guvernul României pentru achiziționarea lucrării „Cumințenia Pământului” de Constantin Brâncuși.
Evenimentul va avea loc în data de 30 mai 2016, orele 11.00 – 18.00, la Galeriile Municipale de Artă din Tg Jiu, str. Traian, nr.27.
Invităm iubitorii de artă, persoane publice, politice și private pentru a susține acest proiect prin cumpărarea, la preț de atelier, a cât mai multor lucrări de artă. Fondurile obținute vor fi donate în contul bancar indicat de Ministerul Culturii.
Suntem siguri că împreună vom reuși !
Vor fi expuse spre achiziție lucrări ale artiștilor: Mihai Țopescu, Valer Neag, Vasile Fuiorea,Gheorghe Plăveți, Florin Gheorghiu, Iliana Gheorghiu, Daniel Șerban, Florin Hutium, Ștefan Strâmtu, Lucica Popescu, Dragoș Trăistaru, Romana Topescu, Dan Semenescu, Petru Birău, Constantin Dobrițescu, Dan Adrian Bândean, Andreea Medar, Bogdan Epure.
Vă așteptăm să ne fiți alături !

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.