Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

IN MEMORIAM ION TRUICĂ @ Iași

IN MEMORIAM ION TRUICĂ @ Iași
Administrator
Cu ocazia împlinirii unui an de la dispariția Prof.univ.dr Ion Truică Universitatea Națională de Arte “George Enescu” Iași, va organiza o expoziție de desene în Galeria APARTE a Facultății de Arte Vizuale și Design din strada Teodor Codrescu nr.1, Iași, România. Expoziția va cuprinde lucrări ale artistului Ion Truică realizate în ultimii ani de creație. Scopul acestei manifestări este de a readuce în orizontul cultural ieșean personalitatea artistului și profesorului Ion Truică. Sub distinsa organizare a doamnei Prof. univ dr. arhitect Maria Urma, Decan al Facultății de Arte Vizuale și Design și al domnului Lector.univ.dr Daniel Șofron, expoziția va fi deschisă iubitorilor de artă în perioada 20 – 28 ianuarie 2018.

Cu stimă,
Dan Tudor Truică

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.