Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

(In)certitudini

Administrator

Avem onoarea de a vă invita la expoziția artistului ZuZu Caratănase – (In)certitudini, vernisajul va avea loc luni 25 mai 2015 ora 17.00, la Galeria Simeza, b-dul Magheru, nr. 20, sector 1, București.

Invitat de onoare: acad. Răzvan Theodorescu, artist invitat: Florin Stoiciu și curator Mihai Plămădeală.

Principalele atribute ale creaţiei lui Răzvan Caratănase sunt măiestria, monumentalul şi ezotericul, toate acestea reunite sub egida ideii de clasicism. Privilegiul ontologic are funcţie de constantă într-un carusel, sau, dacă acceptăm licenţa, joc al variabilelor. Fie că este vorba despre arhitecturi fanteziste în spaţiul cărora sunt plasate personaje enigmatice, despre scenografii alegorice ori compoziţii cu caracter heraldic, pentru artist, în conformitate cu gândirea renascentistă, omul reprezintă măsura tuturor lucrurilor. Incertitudinile lui Caratănase, mă refer la titlul expoziţiei sale personale din 2015, ţin exclusiv de interogaţiile privind realitatea, cunoaşterea, fiinţarea, un referenţial iconologic fiind Şcoala din Atena, a lui Rafael Sanzio. 

Mihai Plămădeală, curator

afis CARATANASE

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.