Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | aprilie 30, 2017

Scroll to top

Top

Înscriere pentru Saloanele Naționale de Artă – TEMEIURI 2017

Înscriere pentru Saloanele Naționale de Artă – TEMEIURI 2017
Administrator

ATENȚIE! ORGANIZATORII Saloanelor Nationale de Artă TEMEIURI 2017 VĂ INVITĂ SĂ PARTICIPAȚI ȘI SĂ VĂ ÎNSCRIEȚI PÂNĂ PE DATA DE 20 APRILIE 2017I!!!
Saloanele Nationale de Artă TEMEIURI 2017
Asociatia Centrul Cultural H.D.U in parteneriat cu Uniunea Artistilor Plastici din România organizează, în perioada 1 mai – 1 iunie a.c., a IX-a ediţie a Salonului National de Artă “Temeiuri” – cunoscut şi ca Salonul de Primăvară, având tema ’’ SOMNUL SI VISUL”.
Termene şi condiţii de participare
Salonul este deschis în exclusivitate artiştilor plastici profesionişti, membri ai UAP din România şi absolvenţi ai Universităţilor de Artă.
Data limită de primire a una pînă la cinci lucrări propuse pentru selecție este 20 aprilie, dată pînă la care vor putea fi aduse la sala Constantin Brâncusi din incinta Palatului Parlamentului .
Selecţia rezultată în urma jurizării, va fi comunicată până în data de 25 aprilie, pe pagina de internet a Saloanelor Naţionale de Artă TEMEIURI la adresa temeiuri.blogspot.com si pe pagina noastra de facebook.
Adresa la care pot fi livrate lucrările prin curier – Sala „Constantin Brâncuşi” a Palatului Parlamentului din Bucureşti, str. Izvor nr.3.
Taxa de participare este de 65 lei pentru o lucrare, 50 lei pentru a doua şi 40 lei pentru fiecare din a treia pînă la cea de a cincea lucrare şi include editarea şi distribuirea unui exemplar gratuit al catalogului(cd) expoziţiei fiecărui participant.
Data vernisajului este 5 mai 2017, ora 18.00.
Vă așteptăm cu drag!
Persoane de contact:
Artist plastic Dan Munteanu – 0744.755.376
art_munteanu@yahoo.com
temeiuri.sna@gmail.com

Anunț

Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.