Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | octombrie 24, 2017

Scroll to top

Top

Înscrieri Anuala de Artă Religioasă și Restaurare 2016

Înscrieri Anuala de Artă Religioasă și Restaurare 2016
Administrator
Asociatia Filiala Arta Religioasa si Restaurare a UAP a Uniunea Artiștilor Plastici din România :

Înscrieri Anuala de Artă Religioasă și Restaurare 2016

Anuala din acest an este organizată în pateneriat cu Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti” și face parte din programul manifestărilor dedicate împlinirii a 80 de ani de la înființarea Muzeului Național al Satului.
Expoziția va avea loc în perioada 24 aprilie – 8 mai la Muzeul Național al Satului ”Dimitrie Gusti”, Șos. Kiseleff nr. 30 (la parterul fostul sediu al Ministerului Culturii).
În zilele de 20 – 21 aprilie 2016 între orele 12.00 – 16.00, artiștii vor putea aduce creațiile cu care își propun să participe la expoziția Anuală în vederea selectării acestora de către Comisia Profesională a filialei noastre AFAPRR: Asociatia Filiala Artă Religioasă si Restaurare a Uniunii Artiștilor Plastici din România. Artiștii participanţi sunt rugați să trimită până în data de 21 aprilie 2016, pe adresa de email afaprr@gmail.com :
– imaginile lucrarilor
– titlu
– tehica
– dimensiunile
– datele de contactale artistului (telefon, email)
– o poză a autorului
Aceste materiale vor fi folosite şi la realizarea catalogului.
Pot participa lucrări de pictură, grafică, th. mixte, sculptură, icoane, planșe restaurare sau pictură murală. Obiectele în curs de restaurare sau restaurate vor fi expuse doar la vernisaj.
Vernisajul va avea loc în ziua de 24 aprilie – Duminica Floriilor, la orele 13.30.
Relații și detalii suplimentare la tel.: 0723 500 359, 0723 847 454

Curatorii expoziției sunt: pictor restaurator Cristian Olteanu, pictor restaurator Dr. Irina Sava și istoric cerc. șt. Florin-Ionut Filip Neacsu.

Consilier media si al Comitetului director al AFAPRR : Asociatia Filiala Artă Religioasă si Restaurare a Uniunii Artiștilor Plastici din România Claudiu Victor Gheorghiu.
N.M. Pentru a nu mai face unii confuzii ca in trecut, CITITI CU ATENTIE ce am scris, recte CINE SUNT CURATORII Anualei de Artă Religioasă și Restaurare!!!

Imagini de la vernisaj.

ARTA religioasa

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel:

  • adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate)

Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.