Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | februarie 25, 2018

Scroll to top

Top

Salonul de Iarnă @ Căminul Artei și Orizont

Salonul de Iarnă @ Căminul Artei și Orizont
Administrator
Uniunea Artiștilor Plastici din București organizează cea de-a XV-a ediție a Salonului de iarna, sub coordonarea artistului Andrei Romocean.

Vernisajul Salonului de iarnă va avea loc chiar în ajun de revelion, sâmbătă 31 decembrie 2016, la ora 23.00 la galeria Caminul Artei. În deschidere vor lua cuvântul Petru Lucaci, președintele UAP și  Mihai Plămădeală, critic de artă.

Aveți ocazia să petreceți noaptea dintre ani alături de cei mai importanți artiști bucureșteni, care expun sculptură, pictură, grafică, fotografie, design, arte decorative la galeriile  Caminul Artei și Orizont.

Un an nou fericit!

Articol preluat din http://www.modernism.ro/2016/12/29/salonul-de-iarna-bucuresti-caminul-artei-si-orizont/

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.