Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | noiembrie 24, 2017

Scroll to top

Top

Ioana Ciocan – Vicepreședinte pentru București al UAP din ROMÂNIA

Ioana Ciocan – Vicepreședinte pentru București al UAP din ROMÂNIA
Administrator

Ioana Ciocan este curator independent care trăiește și lucrează în București. În 2015-16 a făcut parte din echipa Curatoriumului care a dezvoltat dosarul de candidatură București 2021 – Capitală Culturală Europeană. Din noiembrie 2014 este directorul Pavilonului de Artă – Art Safari. A inițiat și coordonat programele de artă în spațiul public Keep the change (Londra 2016, Leicester 2015, UK); Proiect 1990 (Piața Presei Libere-București, 2010- 2014 ), S P A M (Parcul Carol I-București, 2012-2013) și curator al programelor Retelling Love (II Go Contemporary, I Parallel Vienna (AT), 2016); Din Dragoste. Fapte morale (Muzeul Național de Artă Contemporană; Victoria Art Center, Ciclop); După 25 de ani (NAG Pop Up Gallery-București, 2015) și Sculptură en plein air-ul Aiurart (Aiurart-spațiu de artă contemporană, 2014). În 2014 a co-curatoriat împreună cu Cees Hendrikse expoziția Transformation. Romanian Sculpture 25 years after the Revolution, la Muzeul Beelden Ann Zee Museum,The Hague (NL). Ține regulat conferințe pe teme legate de artă în spațiul public și politici curatoriale în Europa de est: Muzeul Națională de Artă; Anuala Timișoreană de Arhitectură; Ministerul Culturii – Centrul de pregătire profesională în cultură; Universitatea București, Facultatea de Științe Politice; Fundația Mora; Institutul de Management al Artei; Asociația pentru promovarea artelor contemporane, etc. Publică la editura Vellant cărțile: a+b <http://www.vellant.ro/product/ab,221053,737.aspx> (2016), Transformation. Romanian Sculpture 25 Years After the Revolution (2015) și Proiect 1990-program de artă în spațiul public 2010-2014 (2014).

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.