Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | decembrie 19, 2017

Scroll to top

Top

Ioana Palamar

Ioana Palamar
Administrator
Ioana Palamar
Adresa: Str. Sarariei nr. 185, bl. 2, sc. A, et. 4, ap. 18, Iasi, cod 700451, Iași – România
Tel: +40749 674 216

Nobody-homeNobody-home, 110×90 cm, ulei pe pânză, 2017

Prezentare Demers Artistic
Concept
Din perspectiva mea, pictura reprezintă o modalitate de problematizare vizuală a neliniștii metafizice, întrucât intenția artistică constă în cercetarea continuă și febrilă a propriei identități, prin dialogarea cu mine însămi în vederea găsirii anumitor răspunsuri. Conceptul are la bază atingerea unui anumit nivel de (auto)cunoaștere prin investigarea universului lăuntric, concretizată în explorarea plastică a trăsăturilor (auto)portretistice precum și a anumitor detalii faciale. Acest proces extrem de complex și durabil implică o iminentă confruntare cu implacabila solitudine, al cărei țel se materializează odată cu transcenderea propriilor limite fizice. Atingerea unui anumit stadiu spiritual devine realizabilă doar în acest context care favorizează înfiriparea unui dialog cu eul interior și totodată a unei stări de echilibru spiritual.

website link: http://www.ioanaart.com

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.