Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 24, 2017

Scroll to top

Top

Irimia Diana

Administrator
IRIMIA DIANA
Irimia Diana
Adresa: România
Tel: +40748. 204.088
e-mail: di_althea@yahoo.com
web:

Fractal

Fractal

Prezentare Demers Artistic

Surse de inspirație: hieratismul formelor bizantine, accente decorative din arta populară românească, simbolistica mitologică greacă și orientală, cadrul suprarealist
Tehnici de lucru: acrilic / carton preparat, lemn preparat, tehnică mixtă cu creioane colorate, foiță de aur specifică picturilor bisericești
Viziune: „Așa cum orice act de creație are propria lui alchimie, așa și matricea lui. În secolul XXI, un artist care are ceva de spus nu-și mai poate permite să fie doar eclectic în această privință”, spune Diana Irimia. În creația sa, orice concept suferă o transmutație nu numai a ipostazelor și tehnicilor de lucru, dar și a felului în care demonstrează cum se auto-deconceptualizează pentru ca mai apoi să se poată re-conceptualiza. Aceasta este latura mistică, fabuloasă care pune viul în lucrările sale. „Am lăsat la atitudinea privitorului să-și stabilească singur polul de percepție. Firește că raportul uman-divin pe care îl urmăresc se poate asemăna cu relația yin-yang, în uman regăsindu-se divinitatea, iar în divin, slăbiciunile firii omenești. Echilibrul percepției stă undeva, în locul echidistant dintre extreme.”
Diana Irimia

website link

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.