Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | august 22, 2017

Scroll to top

Top

IRINA IGNAT 1946 – 2017

IRINA  IGNAT 1946 – 2017
Administrator

Uniunea Artiștilor Plastici din România anunță cu profundă mâhnire trecerea la cele veșnice a celei ce a fost IRINA IGNAT  pictor-restaurator.

O viață închinată actului de creație, evoluția profesională reprezentând vocația unui artist care, pe lângă talentul hărăzit a acordat, cu înțelegere, importanța cuvenită studiului aplicat

Ceremonia religioasă se va oficia marți 14 martie 2017, ora 12 la Capela Bisericii Sf Dumitru Colentina, iar înmormântarea va avea loc la ora 13 la Cimitirul Străulești II.

Transmitem compasiune familiei, prietenilor, celor care au cunoscut-o și prețuit.

Dumnezeu s-o odihnească!

Anunț important

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză