Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | iunie 24, 2017

Scroll to top

Top

Isache Daniela

Administrator
Isache Daniela
Isache Daniela
Adresa: Str. C. Negri 16, bloc G5, Iaşi – România
Tel:
e-mail: isachedaniela_is@yahoo.com

web: ,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fereastra-inchisa-ulei-pe-panza-90-x-50-cm.

Prezentare Demers Artistic

La aproape un secol de la manifestările întâilor expresionişti, Daniela Isache consideră că lecţia expresionistă nu şi-a epuizat, prin eroziune, substanţa. Ea continuă să gloseze pe tema portretului – mască, cu eficacitatea pe care o presupune fixarea pe o direcţie de exprimare. Cromatismul violent, tuşa vitală şi decisă sugerează un duel imaginar cu realitatea derizoriului.
Daniela Isache pictează aşa cum simte. Ea aplică stilul expresionist fără a face nicio concesie faţă de frumos sau decorativ, cu forţă şi, uneori, cu disperare.
Exacerbarea prin expresie dramatică a motivelor extrase din fantasmele nopţii declanşează interogaţii insurmontabile şi chiar tensionate crize. Iscodeşte cel mai adesea invizibilul şi creează ea însăşi realităţi paralele, personalizate, în raport cu ficţiunile la care are acces. Lucrările sale evidenţiază bolile acestui secol. Legătura dintre maladiile veacului intră în zona socială, cu condiţia de a sugera câte ceva despre universul de lângă noi. Un univers atât de amestecat, miraculos, uneori, şi terifiant, alteori. Spectacolul lumii este derizoriu si Daniela Isache, cu forţặ şi repulsie, continuă să pună la stâlpul infamiilor ororile umane.

website link: ,

Anunț

ANUNȚ TITULARIZĂRI 2017 PENTRU MEMBRII U.A.P. DIN ROMÂNIA

În perioada 10 iunie – 10 iulie 2017 se vor depune dosarele (acte și portofoliu artistic) în vederea titularizării în UAP din România a membrilor stagiari, la secretariatele filialelor din București și teritoriu.

Filialele teritoriale vor trimite dosarele întocmite și avizate conform noului Regulament de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România, disponibil pe site-ul UAP – www.uap.ro, până la data de 25 iulie 2017, la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4.

Pentru filialele din București, dosarele se vor depune la sediul UAP din Str. Piața Amzei nr.13, etaj 4, sector 1, București, de  luni până joi, între orele 10.00-15.00 și vineri, între orele 10.00 – 13.00.

ATENȚIE!!!

Perioada de stagiatură este de minim doi ani şi maxim cinci ani de la data intrării în UAP.
În sesiunea de titularizare 2017 se pot înscrie numai cei care au dobândit calitatea de membru stagiar în anul 2014 și 2015.

http://uap.ro/anunt-titularizari-2017-pentru-membrii-u-a-p-din-romania/
http://uap.ro/regulament-pentru-primiri-si-titularizari-in-uap/


Vă informăm că s-au afișat - Rezutatele Comisiei Naționale de Primiri și Titularizări în Uniunea Artiștilor Plastici din România 2017, lista este disponibilă la: http://uap.ro/rezultatele-lucrarilor-comisiei-nationale-de-primiri-si-titularizari-2017/


Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel

trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:

  • fotografie autor 1 buc.
  • fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.
  • CV în română și CV în engleză
  • date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site
  • scurt text critic sau de autor în română și engleză

Reamintim celor interesați să își preschimbe legitimațiile vechi în noul model tip card, necesitatea de a transmite pe adresa de e-mail hr@uap.ro a unei fotografii portret si copia actului de identitate, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.