Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Isache Daniela

Administrator
Isache Daniela
Isache Daniela
Adresa: Str. C. Negri 16, bloc G5, Iaşi – România
Tel:
e-mail: isachedaniela_is@yahoo.com

web: ,

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fereastra-inchisa-ulei-pe-panza-90-x-50-cm.

Prezentare Demers Artistic

La aproape un secol de la manifestările întâilor expresionişti, Daniela Isache consideră că lecţia expresionistă nu şi-a epuizat, prin eroziune, substanţa. Ea continuă să gloseze pe tema portretului – mască, cu eficacitatea pe care o presupune fixarea pe o direcţie de exprimare. Cromatismul violent, tuşa vitală şi decisă sugerează un duel imaginar cu realitatea derizoriului.
Daniela Isache pictează aşa cum simte. Ea aplică stilul expresionist fără a face nicio concesie faţă de frumos sau decorativ, cu forţă şi, uneori, cu disperare.
Exacerbarea prin expresie dramatică a motivelor extrase din fantasmele nopţii declanşează interogaţii insurmontabile şi chiar tensionate crize. Iscodeşte cel mai adesea invizibilul şi creează ea însăşi realităţi paralele, personalizate, în raport cu ficţiunile la care are acces. Lucrările sale evidenţiază bolile acestui secol. Legătura dintre maladiile veacului intră în zona socială, cu condiţia de a sugera câte ceva despre universul de lângă noi. Un univers atât de amestecat, miraculos, uneori, şi terifiant, alteori. Spectacolul lumii este derizoriu si Daniela Isache, cu forţặ şi repulsie, continuă să pună la stâlpul infamiilor ororile umane.

website link: ,

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.