Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | ianuarie 18, 2018

Scroll to top

Top

Iuri Isar – Arta la fereastră @ Simeza

Iuri Isar – Arta la fereastră @ Simeza
Administrator
Deschiderea proiectului Arta la fereastră  – Galeria Simeza, are loc în data de 19 ianuarie 2016, ora 19.00, cu vernisajul regretatului grafician Iuri Isar.
Iuri Isar (1961-2015) – grafician, scenograf și profesor, absolvent al Academiei de Arte Bucureşti şi membru al Uniunii Artiştilor Plastici din România, recunoscut pentru valoarea şi autenticitatea operelor sale a fost la Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”, Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică și la Universitatea de Artă din București.
Compoziţiile sale îmbină imaginarul cu realul. Artistul crează un spectacol distinct, marcat de trăsăturile unei personalităţi artistice pregnante. El dezvoltă un imaginar fabulos, în care datele realității se îmbină cu cele ale visului ori ale poveştii.

„Arta la fereastră” este un proiect organizat de UAP Bucureşti pentru a atrage atenţia publicului larg asupra dispariţiei/ închiderii spaţiilor de expunere şi de lucru din Bucureşti.
“O sală de expoziţie este locul de întâlnire dintre artist şi lume. Existăm atunci când ne dezvăluim publicului.
Fiţi alături de noi într-un protest care doreşte să întărească prin cultură structuri şubrede ale unor clădiri de patrimoniu lăsate prea mulţi ani în aşteptarea restaurării.
Proiectul “Arta la fereastră – Galeria SIMEZA” este un gest cultural cu implicare civică prin care vă prezentăm în fiecare săptămană, la geamul galeriei, lucrările unor artişti pentru a păstra continuitatea acestui spaţiu expoziţional deschis încă din 1960.”

Curatoare: Anca Boeriu, Corina Gabriela Duma

IURI ISAR - ARTA LA FEREASTRĂ

 

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel: adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate). Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.