Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

UAP | septembrie 26, 2017

Scroll to top

Top

KUNST inklusiv

admin

Stimată Doamnă… Stimate Domn…

 

În speranţa că o să vă facă plăcere dorim să vă invităm la un proiect neobişnuit şi totodată vă rugăm să ne acordaţi sprijinul d-voastră.

 

Atelierul Kunst inklusiv al organizaţiei Katholische Jugendfürsorge (KJF) din Regensburg, organizaţie de asistenţă caritabilă a tineretului, precum şi Bücher Pustet (Editură – Tipografie – reţea de Librării) vor să sprijine activitatea artistică a adulţilor cu handicap psihic.

Persoanele la care ne referim, care trăiesc în Ucraina, într-o instituţie de asistenţă şi promovare a societăţii Caritas din Lviv (fostă Lemberg – în vestul Ucrainei) vor fi astfel incurajate iar aptitudinile lor artistice, stimulate.

 

Resursele financiare pentru necesităţile zilnice sunt extrem de reduse, astfel că sprijinul pentru activitatea artistică se  află în faza incipientă. Dar aşa cum ştim de la instituţiile organizaţiei KJF pentru persoanele cu handicap, precum şi din propria experienţă, tocmai activitatea creativă este o sursă importantă pentru dezvoltarea personală.

Prin Ukraine Kunstkarten-Aktion (Acţiunea Cărţi poştale de artă Ucraina ) dorim să le oferim un sprijin şi sperăm să fiţi alături de noi.

 

¨  Avem rugămintea la d-voastră, ca artist plastic, să ne realizaţi una până la maxim trei cărţi poştale artistice originale ( pictura, grafica, desen, etc.) în mărimea DIN A6 (formatul 15×10,5 cm este absolut necesar şi foarte important în această acţiune). Orice reprezentare este binevenită, chiar şi tridimensională sau fotografie.

¨  Numele d-voastră, care trebuie să fie trecut pe spatele cărţii poştale, va fi dezvăluit abia după cumpărare, la

Acţiunea Cărţi poştale de artă Ucraina, în data de 2 iulie 2014

¨  Fiecare carte poştală va putea fi achiziţionată la un preţ de 25 Euro. Dacă vor fi mai mulţi interesaţi pentru aceeaşi carte poştală, oferta cea mai mare va stabili preţul.

¨  Şi artiştii plastici cu handicap psihic vor participa la această acţiune cu cărţile poştale proprii.

¨  Începând cu 6 iunie 2014, cărţile postale de artă vor fi prezentate în vitrina editurii Bücher Pustet din Gesantenstrasse 6, în Regensburg, pâna la data acţiunii, pe 2 iulie 2014. Astfel fiecare persoană interesată de artă va putea să-şi noteze cartea poştală favorită după numărul atribuit fiecărui exemplar.

 

Sperăm să primim în total 500 cărţi poştale pentru această acţiune cu scop umanitar.

Dacă vor fi mai multe, cu atât mai bine! Din beneficiul „Acţiunii Cărţi poştale de artă Ucraina” dorim să realizăm mai multe proiecte de artă în diferite locaţii ale societăţii Caritas Ucraina şi să finanţăm materiale pentru lucrări artistice. Artiştii plastici fără handicap, care vor prelua conducerea specializată a proiectelor de artă, vor putea fi plătiţi pentru munca lor.

Totodată ne dorim ca acesta să fie începutul unei strânse cooperari.

 

Daca sunteti de acord este minunat ! Pentru o mai bună organizare, vă rugăm să trimiteţi confirmarea d-voastră de participare, d-nei Renate Höning pe adresa:

kunstinklusiv@kjf-regensburg.de.

D-na Renate Höning va răspunde cu plăcere întrebărilor privitoare la acţiune la:

Tel: 0049 941 28005027.

Vă rugăm să trimiteţi carţile poştale până cel târziu la data de 12 mai 2014 pe adresa:

 

Kunst inklusiv • Atelier 19/20 Frau Renate Höning Andreasstraße 28

93059 Regensburg

 

Vă mulţumim anticipat pentru participare şi pentru sprijinul d-voastră. Veţi primi o invitaţie specială la Acţiunea Cărţi poştale de artă Ucraina pentru data de 2 iulie 2014.

 

 

Vă salută din inimă,

 

Michael Eibl – Director KJF

Renate Höning – Conducere Kunst Inklusiv

Günther Kempf – Artist plastic

Susanne Borst – Şef filiala Bücher Pustet

Johannes Magin – Şef de serviciu KJF

Documentul original in limba Germană poate fi descărcat aici.

Anunț important

privind actualizarea informațiilor personale de contact din baza de date,

Vă rugăm să ne transmiteți următoarele date pentru a putea actualiza baza de date a membrilor Uniunii Artiștilor Plastici din România, astfel:

  • adresa de email; numere de telefon (fixe, mobile, atelier, etc); adresa de corespondență (de preferat copie după actul de identitate)

Toate aceste informații vă rugăm să ni le trimite-ți la adresa de e-mail hr@uap.ro

privind transmiterea datelor pentru legitimații,

Pentru preschimbarea/tiparirea legitimațiilor noi de tip CARD, va rugăm să trimite-ți fotografia portret ăn format 3/4 cm cât și copia actului de identitate doar la adresa de e-mail: legitimatii@uap.ro Datele trimise către oricare alta adresă de email din domeniul @uap.ro, nu garantează că acestea ajunge la HR pentru prelucrare și tipărire, pentru ridicarea ei este necesară plata cotizației la zi.

 Vă reamintim că puteți să vă creați propria pagină de autor pe WWW.UAP.RO, astfel trimite-ți pe adresa de e-mail webmaster@uap.ro următoarele documente:
  • fotografie autor 1 buc.; fotografie lucrare reprezentativă 1 buc.; CV în română și CV în engleză; date de contact, adresă, telefoane (fix, mobil), adresă de e-mail, adresă site; scurt text critic sau de autor în română și engleză.